Apartman Karola

Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola
Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola Apartman Karola

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije Ognjanovica 10

Površina

73m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 10

Apartman Karola

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Karola

Jeftin smeštaj za izdavanje Karola je prostran, funkcionalan, udoban i prijatan stan za iznajmljivanje u Novom Sadu, koji je savršen za smeštaj većeg broja ljudi.

Bez obzira na to da li u većem društvu dolazite povodom festivala, nekog vida proslave, poslovno ili privatno, ovaj dupleks, koji Vam nudi Agencija Stan na Dan Novi Sad, idealno je rešenje za Vaš kratkoročni smeštaj.

I u slučaju da ste u društvu osam do deset osoba, u ovom apartmanu za booking u Novom Sadu svi možete imati potpuni komfor i osećaj kakav čovek stiče samo prilikom boravka u svom domu.

Ovaj stan za iznajmljivanje poseduje prozračan dnevni boravak, gde se možete opustiti na ogromnoj garnituri, a odmah pored je i kuhinja sa svim potrebnim u njoj, kao i sa velikim i praktičnim trpezarijskim stolom.

Na gornjem nivou ovog apratmana za iznajmljivanje putem Stan na Dan opcije, nalaze se dve spavaće sobe. Veća soba ima jedan bračni, dva singl kreveta i ormane, dok manja soba ovog veoma traženog smeštaja za izdavanje u Novom Sadu ima jedan bračni i jedan singl krevet.

Ako se odlučite za Karolu, sve će Vam se nalaziti "na dohvat ruke", tako da iz apartmana možete izaći u šetnju, upoznati grad, njegove trgove sa istorijskim spomenicima i slične znamenitosti, ili pak možete okusiti specijalitete fenomenalnih restorana koji se nalaze u blizini.

Leti je moguće i hraniti labudove u obližnjem Dunavskom parku, a zimi u istom uživati u snežnim čarolijama klizajući oko jezerceta.

Kakav god izbor napravili za svoje slobodno vreme u Novom Sadu, smeštaj za izdavanje Karola će sve učiniti ugodnijim, a na samom izlasku iz smeštaja možete i besplatno parkirati vaše vozilo.

Ako se u obzir uzme da je taj stan na dan pet friendly, nema sumnje da je reč o veoma kvalitetnom smeštaju za velika društva ili čitave porodice.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]