Apartman Karola

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije Ognjanovica 10

Površina

73m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 10

Apartman Karola

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Karola

Jeftin smeštaj za izdavanje Karola je prostran, funkcionalan, udoban i prijatan stan za iznajmljivanje u Novom Sadu, koji je savršen za smeštaj većeg broja ljudi.

Bez obzira na to da li u većem društvu dolazite povodom festivala, nekog vida proslave, poslovno ili privatno, ovaj dupleks, koji Vam nudi Agencija Stan na Dan Novi Sad, idealno je rešenje za Vaš kratkoročni smeštaj.

I u slučaju da ste u društvu osam do deset osoba, u ovom apartmanu za booking u Novom Sadu svi možete imati potpuni komfor i osećaj kakav čovek stiče samo prilikom boravka u svom domu.

Ovaj stan za iznajmljivanje poseduje prozračan dnevni boravak, gde se možete opustiti na ogromnoj garnituri, a odmah pored je i kuhinja sa svim potrebnim u njoj, kao i sa velikim i praktičnim trpezarijskim stolom.

Na gornjem nivou ovog apratmana za iznajmljivanje putem Stan na Dan opcije, nalaze se dve spavaće sobe. Veća soba ima jedan bračni, dva singl kreveta i ormane, dok manja soba ovog veoma traženog smeštaja za izdavanje u Novom Sadu ima jedan bračni i jedan singl krevet.

Ako se odlučite za Karolu, sve će Vam se nalaziti "na dohvat ruke", tako da iz apartmana možete izaći u šetnju, upoznati grad, njegove trgove sa istorijskim spomenicima i slične znamenitosti, ili pak možete okusiti specijalitete fenomenalnih restorana koji se nalaze u blizini.

Leti je moguće i hraniti labudove u obližnjem Dunavskom parku, a zimi u istom uživati u snežnim čarolijama klizajući oko jezerceta.

Kakav god izbor napravili za svoje slobodno vreme u Novom Sadu, smeštaj za izdavanje Karola će sve učiniti ugodnijim, a na samom izlasku iz smeštaja možete i besplatno parkirati vaše vozilo.

Ako se u obzir uzme da je taj stan na dan pet friendly, nema sumnje da je reč o veoma kvalitetnom smeštaju za velika društva ili čitave porodice.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]