STAN NA DAN NOVI SAD

Mi smo Vaš najbolji izbor za smeštaj u Novom Sadu. Ne zato što tako smatramo ili u to verujemo, već zato što to zaista jesmo. Novi Sad apartmani za izdavanje, na dan ili duže!

O nama

Stan na dan Novi Sad agencija se bavi izdavanjem stanova i apartmana na kraći ili duži vremenski period, koji nije nužno ograničen na samo jedno noćenje. Izdavanje smeštaja u Novom Sadu naš je prioretni zadatak, a na tom tržištu smo uspešno pozicionirani već duži period, tačnije od 2013. godine.

Volimo da kažemo da je smeštaj u Novom Sadu daleko bogatiji otkako se naša Agencija Stan na dan Novi Sad našla na ovom polju poslovanja.

Ponuda

U ponudi imamo preko 20 različitih prenoćišta, veličine od 25 do 95 kvadratnih metara, a koja se nalaze na najboljim mogućim lokacijama u Novom Sadu.

Bez obzira o kome delu grada se radi, odnosno da li je našim gostima potrebno prenoćište u centru Novog Sada, apartman za izdavanje na Novoj Detelinari, stan na dan na Limanu ili smeštaj u blizini Petrovaradinske tvrđave, Astoria apartmani imaju šta da ponude.

Preciznije rečeno, nudimo jeftin smeštaj, ali u našoj ponudi su i apartmani sa đakuzijem, stanovi sa pogledom na Dunav, kao i prenoćišta u centru Novog Sada.

Nimalo neskromno ako kažemo da pokrivamo svačiji ukus u sferi stan na dan izdavanja smeštaja u Novom Sadu. Stanovi za izdavanje, koji se nalaze u našoj ponudi, u potpunosti su opremljeni (wi-fi, klima, veš mašina, posteljina, peškiri, sve potrebno za kuvanje, krevetac za bebu, parking itd).

Ponosni smo na našu široku ponudu stanova i apartmana, koju pored velikog smeštajnog kapaciteta, krasi i bezbroj drugih pogodnosti.

Iznajmljivanje apartmana

Iznajmljivanje apartmana u Novom Sadu postalo je tržište koje svakodnevno raste. Naša Astoria apartmani Novi Sad stan na dan agencija se već etablirala kao lider u toj sferi poslovanja i neprestano se trudimo da svojim gostima olakšamo proces koji poznajemo kao izdavanje smeštaja. Iz tog razloga smo u svoju ponudu uvrstili i mogućnost plaćanja naših usluga preko računa.

Tako je booking apartmana i prenoćišta u Novom Sadu postao dostupniji svima.

Bez obzira na to da li Vam je potreban stan na dan, samo zbog prenoćišta ili kratkotrajnog boravka u Novom Sadu, Astoria apartmani Novi Sad Vam nude vrhunski smeštaj prilagođen svačijim potrebama. Sa punim pravom stojimo iza činjenice da posedujemo najveći izbor kada je u pitanju iznajmljivanje stanova i apartmana u centru Novog Sada.

Dnevni boravak sa kuhinjom u pozadini i velikim ugaonim kaučem naslonjenim na zid prekriven posterom rustičnog grada.

Svi oni koji se odluče da svoje poverenje ukažu našoj Stan na dan Novi Sad agenciji, mi smo zauzvrat spremni da ponudimo boravak u našim kvalitetnim, modernim i luksuznim stanovima na odličnim lokacijama, koji podrazumeva autentičnost, privatnost, fleksibilnost, komfor i kvalitet.

Smeštaj u Novom Sadu za iznajmljivanje do pojave stan na dan agencija zasigurno je bio mnogo manjeg kvaliteta, jer naprosto ne možemo da verujemo u činjenicu da bilo gde možete naći bolje apartmane za izdavanje na teritoriji čitavog grada.

Alternativa za hotel

Prenoćišta i stanovi koje nudimo, sjajna su alternativa za hotelski smeštaj u Novom Sadu, o čemu svedoči sve veći broj noćenja koji se registruju u našem gradu uz pomoć stan na dan kratkoročnog smeštaja.

Naprosto, sada imate opciju koja je oličena u kratkoročnom iznajmljivanju smeštaja sa maksimalnim lagodnostima i komforom, a koja ne podrazumeva uzurpiranje stanova ili apartmana rođaka, prijatelja ili poznanika. A opet, naći ćete se u predivnom ambijentu kojim obiluje svaki naš apartman za izdavanje u centru Novog Sada, a koji nije ni izbliza sličan hostelskom ili hotelskom jednoličnom smeštaju.

Prednosti

Naše prednosti su mnogobrojne i teško prebrojive. Počevši od znatno niže cene koja ne zavisi od broja gostiju, a zatim i argumenata kao što su više prostora, dodatne spavaće sobe, kompletno opremljene kuhinje i drugi dodatni sadržaji koji Vaš boravak u stanovima za izdavanje naše Stan na dan Novi Sad agencije čine relaksirajućim i slobodnijim.

Ukoliko postoji određena skepsa, kao i ukoliko mislite da naša Agencija Stan na dan Novi Sad poseže za jeftinim marketinškim potezima kako bi privukla pažnju, dovoljno je reći da svi naši gosti tvrde da im je bilo potrebno samo jednom da se odluče za naše usluge. Svaki sledeći put su po inerciji birali smeštaj za izdavanje u Novom Sadu koji im mi nudimo.

Vodimo se krilaticom da usluga koju pružamo treba da nam bude najbolja reklama.

Da li smo mađioničari ili svemogući ljudi?

Nismo. Ali je definitivno da Astoria apartmani Novi Sad pružaju svima ugodan i vrhunski smeštaj u najužem centru Novog Sada. Svi stanovi za izdavanje koje poseduje naša agencija nalaze se na samo nekoliko minuta hoda od većine gradskih dešavanja i najvažnijih kulturnih, istorijskih i drugih sadržaja.

Da ne bi bilo zabune, Stan na dan Novi Sad agencija Vam ne pruža samo i isključivo dobro organizovano vreme i zabavu - svesni smo da naši gosti tradicionalno cene odmor u apartmanima koje su iznajmili. Upravo zato i činimo sve što je u našoj mogućnosti da naš svaki posetilac, pošto izabere svoj apartman na dan, dobije mogućnost da se kvalitetno odmori. A Novi Sad zahteva svežinu, kako biste ga kvalitetno istražili, naravno, u obimu koji Vam odgovara.

Učinite mudar izbor i odaberite smeštaj za izdavanje u Novom Sadu uz Astoria apartmani Novi Sad agenciju. Zadovoljstvo će potom posledično nastupiti!

Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani