FAQ

Najčešće postavljena pitanja (FAQ)

1Kako da rezervišem apartman koji sam odabrao-la?
Iznajmljivanje apartmana moguće je uz rezervaciju putem telefona (pozivom ili porukom) ili nam možete poslati mail. Pri tome ćete dobiti i dodatna objašnjenja koja se tiču avansa i svih ostalih važnih informacija u vezi sa izdavanjem smeštaja Astoria apartmani agencije.
2Kada je moja rezervacija apartmana u Novom Sadu validna? Da li je dovoljno poslati samo zahtev za rezervaciju?
Da bi Vaša rezervacija bila validna potrebno je da uplatite avans za željeno prenoćište ili stan na dan. Ukoliko iz nekog razloga niste u mogućnosti da to učinite tog trenutka postoji mogućnost dogovora na osnovu poverenja.
3Šta se dešava prilikom otkazivanja rezervacije stana?
U slučaju otkazivanja rezervacije apartmana Agencije Stan Na Dan Novi Sad avans se ne vraća.
4Ako želim da skratim vreme boravka u apartmanu, da li ću dobiti deo novca nazad?
To zavisi od dužine trajanja Vašeg boravka u apartmanima za izdavanje: - ukoliko ste rezervisali na dan ili nekoliko dana više, ne vraća Vam se avans. - ako je predviđeno vreme boravka u apartmanu bilo deset ili više dana deo novca biće Vam vraćen ako do otkazivanja rezervacije dođe u prvih par dana rezervisanog perioda. U slučaju da do otkaza smeštaja ili prenoćišta dođe nakon toga, avans se ne vraća.
5Šta ako mi se prilikom ulaska u apartman za iznajmljivanje u Novom Sadu isti ne svidi?
Svi naši apartmani za izdavanje u Novom Sadu izgledaju verno na izloženim fotografijama, ali, u slučaju da se predomislite u vezi sa Vašim izborom prenoćišta, možemo Vam kao zamenu ponuditi neki od slobodnih stanova, ako ih imamo u tom trenutku. Ako ne postoje dostuni apartmani za booking, avans zadržavamo.
6Dolazim u jutarnjim časovima, mogu li odmah ući u apartman?
Ta mogućnost uglavnom postoji. Potrebno je da nam prilikom rezervacije apartmana naglasite očekivano vreme Vašeg dolaska, pa se i ta prepreka vrlo lako može premostiti, a naša Astoria apartmani Stan na Dan Novi Sad agencija će učiniti sve kako bi našim gostima izašla u susret.
7Ko će mi dati ključ?
Kada je rezervacija potvrđena, od nas ćete dobiti sve informacije u vezi sa adresom apartmana za izdavanje i kontakt informacije o osobi koja će Vas sačekati na adresi i tom prilikom Vam predati ključ. Kada napuštate Vaš smeštaj uobičajeno je da Vas ista osoba i isprati iz stana.
8Dolazim posle 20h ili u ranim jutarnjim časovima. Šta onda?
Smeštaj u apartman (check-in) je moguć i u večernjim satima. Potrebno je samo da nam naglasite vreme svog dolaska u željeni apartman za izdavanje, a Astoria apartmani će preuzeti brigu o svemu ostalom.
9Šta da radim sa ključevima kada dođe vreme da napustim apartman?
To je stvar dogovora između gostiju i naše Agencije Stan Na Dan Novi Sad. Uobičajeno je da naši zaposleni dođu da Vas isprate iz apartmana za iznajmljivanje u Novom Sadu, a praksa je da po ključ dolazi onaj član Astoria apartmani agencije koji je naše goste i dočekao prilikom ulaska u smeštaj ili prenoćište.
10Da li je moguće da neko drugi preuzme ključeve za mene?
Ta mogućnost postoji samo ako osoba koja preuzima ključeve u tuđe ime tom prilikom priloži i neku ispravu/dokument lica koje je rezervisalo apartman za iznajmljivanje smeštaja za sebe.
11Šta sve cena boravka obuhvata?
U našim apartmanima Agencije Stan Na Dan Novi Sad uvek će Vas sačekati čist prostor, čista posteljina i peškiri. Sve to je, pored noćenja, sastavni deo cene boravka u našim stanovima. Po dogovoru, tu se može uvrstiti i doručak ili bilo koja od dodatnih usluga koje Vam opciono nudimo (vožnja od/do aerodroma, rentiranje automobila, usluge dadilje i ostalo). Naravno, sav naš smeštaj opremljen je klima uređajima, lepim dizajnom, a tu su i wi-fi mreža, moderan nameštaj, televizori sa kablovskim antenama, kreveci za bebe, kao i čitav niz drugih pogodnosti koje Vaš boravak u našem gradu mogu da učine savršenim.
12Kada i kome plaćam?
Plaćanje se vrši prilikom ulaska u apartman za izdavanje (dakle na licu mesta) osobi koja Vas je dočekala i dala Vam ključeve od smeštaja za koji ste se opredelili.
13Da li mogu platiti u evrima ili nekoj drugoj stranoj valuti?
Da. Ta mogućnost postoji i predstavlja stvar dogovora između gostiju i Stan Na Dan Novi Sad Agencije. Iznajmljivanje smeštaja pomoću evra ili nekih drugih stranih valuta samo je jedan od mnogobrojnih pogodnosti prilikom rezervacije i plaćanja prenoćišta koje Astoria apartmani nude svim svojim gostima iz zemlje i inostranstva.
14Mogu li platiti karticom ili čekovima?
Naravno da postoji i takva mogućnost, ali je i ona stvar dogovora između gostiju i naše Stan Na Dan Novi Sad Agencije. Napominjemo da je takav vid plaćanja za iznajmljivanje smeštaja moguć uz raniji dogovor, odnosno moguć je onda kada naši gosti pre dolaska u odabrani smeštaj i susreta sa zaposlenima u Astoria apartmani agenciji napomene da žele da iznajmljivanje prenoćišta ili stana plate karticom ili čekovima.
15Mogu li platiti na kraju boravka?
Praksa prilikom saradnje Stan Na Dan Novi Sad Agencije i njenih gostiju jeste da se plaćanje smeštaja i prenoćišta uvek vrši unapred.
16Da li moram da uplatim avans kako bi moja rezervacija bila sigurna?
Da. Uplata avansa označava da je Vaša rezervacija stana na dan u Novom Sadu dogovorena. U slučaju da iz nekog razloga to nije moguće u trenutku kada vršite rezervaciju, možemo naći rešenje koje je zadovoljavajuće za obe strane.
17Da li apartman mogu koristiti za okupljanje ljudi?
Određeni apartmani za iznajmiljivanje u Novom Sadu imaju i tu opciju, odnosno, u određenim stanovima okupljanja su dozvoljena u skladu sa kućnim redom koji važi u stambenoj zgradi u kojoj se nalaze. Odstupanja od tih pravila su nedozvoljena, te Vas naša Stan Na Dan Agencija Novi Sad najljubaznije moli da se toga i pridržavate.
18Može li da se priprema, kuva hrana u stanu?
Da. Apartmani za iznajmljivanje, koji se nalaze u ponudi Astoria Apartmani agencije za izdavanje smeštaja poseduje kuhinje, koje su opremljene za Vaše potrebe, pa je priprema obroka dopuštena. Apartmani u Novom Sadu dostupni za booking opremljeni su i svim potrebnim posuđem, kao i escajgom. U celosti se pridržavamo činjenice da je naš smeštaj u prednosti u odnosu na hotelski baš zbog mogućnosti spremanja hrane.
19Koliko često se menjaju posteljina i peškiri?
Svi naši stanovi za stan na dan izdavanje su čisti, a posteljina i peškiri se menjaju redovno. Ukoliko biste po tom osnovu imali neke dodatne potrebe tokom svog boravka, one se mogu rešiti dogovorom sa agentima naše Stan Na Dan Novi Sad Agencije.
20Izgubio sam ključ!
U tom slučaju kontaktirate Stan na Dan Novi Sad Agenciju i snosite simbolične troškove izrade novog ključa.
21Postoji li telefon u apartmanu?
U nekima od naših apartmana za iznajmljivanje u Novom Sadu postoji fiksna telefonska linija.
22Postoji li WI FI internet u stanu?
Svi apartmani u Novom Sadu za izdavanje imaju Wi-Fi internet. Težimo ka tome da tokom Vašeg boravka u našem smeštaju za iznajmljivanje stvorimo potpun osećaj lagodnosti i smatramo da je dostupnost internetu jedan od fundamenata kvalitetnog odmora i opuštanja u našim stan na dan apartmanima.
23Mogu li dovesti svoje kućne ljubimce?
Postoje i pet friendly stanovi za iznajmljivanje u Novom Sadu, odnosno u njima je dopušteno dovođenje ljubimaca. Potrebno je prilikom rezervacije to naglasiti i potom se u potpunosti možete relaksirati sa svojim ljubimcima, koje Astoria apartmani tretiraju kao apsolutno ravnopravne goste naših prenoćišta za izdavanje.
24Da li je dozvoljeno pušenje?
Određeni stanovi za izdavanje nemaju zabranu pušenja. Potrebno je samo naglasiti prilikom rezervacije smeštaja da želite jedan od tih apartmana, a Astoria apartmani Vas mole da se zabrane pušenja u spavaćim sobama smeštaja za izdavanje pridržavaju svi naši gosti.