FORMULAR

Izdajte Vaš Stan na Dan

Postavite Vaš oglas za stan

Agencija Stan na Dan Novi Sad nudi svim zainteresovanima partnerstvo u kratkoročnom iznajmljivanju apartmana ili stanova u našem gradu. Ukoliko posedujete smeštaj za izdavanje u Novom Sadu i hteli biste da se oprobate u najbrže rastućoj industriji izdavanja stanova, kontaktirajte  novisadapartmani.com i postanite naš stalni saradnik.

Nudimo Vam saradnju, koju je moguće ostvariti popunjavanjem formulara, a nakon što ga u celosti popunite i pošaljete, možete očekivati brz odgovor našeg tima.

Molimo Vas da nam predočite realno stanje u kome se nalazi Vaš prostor, kako bismo mogli da ga što brže i efikasnije uvrstimo u booking ponudu, a na obostrano zadovoljstvo.

O načinu i kvalitetu našeg poslovanja najbolje govore korisnici naših usluga, koji nedvosmisleno kažu da Agencija Stan na Dan Novi Sad zaslužuje samo najviše ocene.

Sa željom da naši korisnici imaju još veće poverenje u naš rad, pozivamo Vas da nam se pridružite, kako bismo u sadejstvu ponudili najbolji smeštaj u Novom Sadu svim turistima i putnicima namernicima.

Postanite deo Agencija Stan na Dan Novi Sad tima!