Medicinski turizam

Medicinski turizam - stomatolog pokazuje rentgenski snimak pacijentu

Zašto medicinski turizam

Poznato je da su usluge lečenja u Srbiji otprilike deset puta niže nego u razvijenim evropskim zemljama, a oko pet puta niže nego u većini država našeg regiona.

Kada se uzme u obzir činjenica da su naši medicinski radnici nadaleko priznati gotovo u čitavom svetu, onda ne čudi što se veliki broj stanovnika evropskih zemalja raspituje za usluge naših specijalista koji imaju svoje ordinacije u Srbiji.

U poslednjih nekoliko godina porasla je i potražnja za putovanjima u smeru Novog Sada zarad potrage za lečenjem.

Kvalitet rada domaćih specijalista, materijali koji se pri tome koriste, kao i stručnost osoblja su na zavidnom nivou i mogu se porediti sa najpriznatijim klinikama ostatka sveta.

Tome u prilog ide o podatak da lekari u Srbiji svake godine dobijaju više od dve hiljade najprestižnijih svetskih nagrada. A svi smo svesni toga da medicina odvajkada važi za jednu od najuticajnijih nauka, kao i da a medicinski fakulteti u našoj državi postoje više od stotinu godina.

Veb stranica stomatološke ordinacije Dr Rakić

Stomatološka ordinacija Dr Rakić

Jedna od najkvalitetnijih i preporučljivih saradnji koju naša Agencija Stan na dan Novi Sad nudi svojim gostima iz zemlje i inostranstva upravo je ona koju smo tokom godina poslovanja izgradili sa Stomatološkom ordinacijom Dr Rakić u Novom Sadu.

Ta ordinacija osnovana je 1991. godine u našem gradu i bez prestanka, a sa visokim profesionalnim dostignućima, posluje na korist stomatološkog zdravlja naših sugrađana.

Poslednjih nekoliko godina beleži rast pacijenata iz svih okolnih zemalja, ali i iz nekih država sa daleko većim ekonomskim standardom.

Usluge koje najčešće zahtevaju takvi gosti Novog Sada odnose se na one dentalne zahvate koje ne mogu brzo uraditi u svojim mestima, ili pak za one intervencije koje su po nekoliko puta jeftinije u Srbiji i našem gradu u odnosu na zemlje iz kojih oni dolaze.

Astoria apartmani Novi Sad Vam sa sigurnošću može potvrditi da je upravo ordinacija Dr Rakić jedna od najeminentnijih u oblasti stomatologije. O takvoj konstataciji svedoči veliki broj turista i gostiju našeg grada, koji pored toga što koriste usluge iznajmljuju smeštaj  u Novom Sadu preko naše stan na dan agencije, koriste i usluge ove stomatološke ordinacije.

Iako iz racionalnih razloga ne postoje precizni podaci o broju turista koji posete Novi Sad na bazi medicinskog turizma, procenjuje se da je samo u 2018. godini naš grad iz tog razloga posetilo više desetina hiljada ljudi, pre svega iz Mađarske, Hrvatske i Austrije, ali ne treba da bilo koga začudi ukoliko na novosadskim ulicama sretne grupu ljudi iz Irske, Holandije ili Nemačke i da nakon samo nekoliko razmenjenih rečenica shvati da su oni u našem gradu kako bi potražili usluge domaćih medicinskih radnika.

Ordinacija Dr Rakić nudi usluge:

- protetike (krunice, mostovi, bezmetalna protetika, ZIRCON KERAMIKA)

- implantologije

- estetske stomatologije (izbeljivanje zuba)

- ortodoncije (fiksne proteze)

- paradontologije

- oralne hirurgije

Ono što upotpunjava ponudu Stomatološke ordinacije Dr Rakić jeste i činjenica da svi pacijenti dobijaju garanciju na rezultat obavljene intervencije u vremenskom roku od 10 godina.

U sklopu cene za svoje usluge ta stomatološka ordinacija Vam daje i besplatan smeštaj u Novom Sadu, prevoz od/do aerodroma kao i usluge turističkog vodiča za sve pacijente koji ovim povodom posete naš grad.

Za bilo kakvo pitanje kontaktirajte nas putem Vibera/WhatsApp-a/Mail-a:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani