Pravila privatnosti

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Vaša privatnost nam je veoma važna. Mi cenimo poverenje koje ste nam ukazali korišćenjem naših usluga. Izuzetno smo posvećeni zaštiti bezbednosti svih Vaših ličnih podataka koje nam poveravate i uvek postupamo u interesu svojih klijenata i transparentni smo u vezi sa obradom vaših ličnih podataka.

Radi Vaše sigurnosti i Vašeg pouzdanja u nas želimo da Vam ovde objasnimo kako koristimo i obrađujemo informacije koje nam dajete prilikom smeštaja u naše apartmane .

Ukoliko ste i ranije koristili naše usluge, onda znate da Vam Astoria Apartmani nude kvalitetne i luksuzne stanove za Vaš smeštaj u Novom Sadu i da nas možete kontaktirati putem sajta, telefonom, poslati nam mail ili nas kontaktirati putem društvenih mreža. Bez obzira na to kako ste do nas došli ova ista izjava o zaštiti privatnosti je na snazi i odnosi se na sve informacije koje nam dajete na navedene načine ili bilo koji drugi način.

Kakvu vrstu ličnih podataka prikupljaju Astoria Apartmani?

Bez određenih informacija ne možemo da vam pomognemo da rezervišete savršen smeštaj za sebe. Stoga kada koristite naše usluge potrebno je da nam date Vaše podatke. Oni se obično odnose na Vaše ime, kontakt podatke, imena Vaših saputnika i podatke o plaćanju. Sami možete odlučiti da li želite da pošaljete posebne zahteve za predstojeći boravak u našim stanovima.

Koristimo Vaše lične podatke prvenstveno kako bismo dovršili i evidentirali Vašu rezervaciju i prosledili podatke o rezervaciji smeštajnom objektu na koji se rezervacija odnosi.

Deljenje podataka sa trećim stranama

Vaše podatke ćemo podeliti sa osobljem naše kompanije kako bismo mogli da odreagujemo u trenutku kada smo Vam potrebni.

Astoria Apartmani se obvezuju da će čuvati Vašu privatnost pa tako trećim osobama neće davati podatke o Vašem boravku. Mi imamo zakonsku obavezu da Vaše lične podatke i podatke o boravku damo policiji, radi zakonskog regulisanja Vašeg boravka.Ukoliko želite da u posebnim slučajevima nekome damo podatke o Vašem boravku, molimo Vas da nam to jasno naglasite.

Nadležni organi: Možemo podeliti Vaše lične podatke sa državnim ili istražnim organima ukoliko to zakon nalaže (ili bilo koja odgovarajuća zakonska regulativa) ili ukoliko je apsolutno neophodno zarad krivičnog gonjenja ili sprečavanja i otkrivanja krivičnih dela.

Nadamo se da se osećate sigurno u saradnji sa nama.

Vaši

Astoria Apartmani

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

ili putem veb formulara na našoj kontakt stranici.

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani