Apartman Sofija

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Petra Drapšina 56

Površina

80m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 5

Apartman Sofija

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Sofija je lux apartman za izdavanje u Novom Sadu, koji obiluje izuzetno moderno dekorisanim ambijentom. Ovaj prostor dostupan za booking u Novom Sadu odiše neverovatnim šarmom i toplom atmosferom.

Ponosno predstavljamo ovaj smeštaj svim našim gostima, a dosadašnje iskustvo nam je pokazalo da niko nije uspeo da odoli onome što ovaj luksuzni stan nudi.

Dnevna soba je svetla i prostrana sa trpezarijskim delom pored i brižno odabranim stilskim ogledalom, lusterom i drugim očaravajućim detaljima. U odvojenom prostoru nalazi se jednostavna i praktična kuhinja sa belim elementima gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno za pripremanje obroka, ukoliko to poželite.

Shodno tome da znamo da gosti biraju Stan na Dan prenoćišta u većoj meri nego hotelski ili hostelski smeštaj baš zbog činjenice da kod nas postoji mogućnost za korišćenjem kuhinje, na taj deo stana Sofija obratili smo posebnu pažnju.

Posebna čar ovog smeštaja za izdavanje u Novom Sadu je svakako Walk-in garderober (soba koja služi kao garderober), što je naročita prednost za one koji dolaze sa većom količinom stvari ili za one koji planiraju da iznajme stan na više dana.

Prirodno, ovaj odeljak je idealan i za sve one koji neće koristi lux apartman Sofija naše Astoria apartmani agencija kao puko prenoćište, već kao stan u kome će provesti nekoliko dana ili nedelja.

Kupatilo ovog stana za izdavanje je veliko i elegantno, sa crnim pločicama u kontrastu sa belim ogledalom i lavaboom. U ovom smeštaju blizu strogog centra Novog Sada, a koji je dostupan za izdavanje, nalaze se jedna veća i jedna manja spavaća soba, obe sa udobnim bračnim krevetima, savršenima za Vaš miran san i odmor.

Pored svega toga, ovaj apartman u blizini Bulevara oslobođenja i SPENS-a poseduje i ogromnu terasu sa fenomenalnim pogledom na centralni novosadski bulevar i jedan od najurbanijih delova grada, a na kojoj takođe možete provoditi Vaše slobodno vreme i uživati.

Apartman Sofija, koji Vam nudi naša Agencija Stan na Dan Novi Sad, na osnovu svega opisanog je sjajan povod da se uputite ka našem gradu.

Naše iskustvo nam govori da svi oni koji jednom odsednu u ovom smeštaju za izdavanje u Novom Sadu, obavezno iznova i iznova pokazuju interesovanjem za ovim lux apartmanom savršenog dizajna.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani