Apartman Danube IV

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

70m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 6

Apartman Danube Park 4

 

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 4

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Danube Park 4

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

Najveći, a možda i najlepši, od DANUBE PARK apartmana je apartman DANUBE PARK 4, koji se prostire na 70m2. U pitanju je trosobni apartman u formi dupleksa. Centralni deo donjeg nivoa ovog apartmana čine dnevna soba, trpezarija i kuhinja, koje predstavljaju jednu veliku i lepo uređenu celinu. Ogromna ugaona garnitura omogućava Vam da provedete prijatno veče sa prijateljima, u razgovoru ili gledanju Vaših omiljenih TV emisija, koje možete pratiti na velikom televizoru. Veliki trpezarijski sto za 6 osoba i moderno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima, omogućiće Vam da organizujete ručak ili večeru za poslovne prijatelje ili rodbinu.

Pored ulaza u apartman se nalazi i prelepo kupatilo u čijoj kadi ćete moći da se opustite i uživate u stilu holivudskih zvezda. Lavabo je pravougaonog oblika i dovoljno velik da istovremeno mogu da ga koriste dve osobe. Poslednja celina u donjem delu DANUBE PARK 4 apartmana je rezervisana za spavaću sobu. U njoj se nalazi udobni bračni krevet, sa koga takođe možete gledati TV, dva noćna stočića i orman za stvari. Soba je bele boje i, kao i sve ostale celine ovog apartmana prirodnu svetlost dobija sa krovno postavljenih prozora.

Gornji deo apartmana se sastoji od dve zasebne jednokrevetne spavaće sobe. One su nameštene u minimalističkom stilu i u svakoj od njih se nalazi udoban ležaj sa noćnim stočićem. Idealne su da u njima prespava neko od gostiju ili Vaše dece, a da pritom svako ima svoj mir.

Apartman DANUBE PARK 4 poseduje Wi-Fi konekciju, a od vrelih letnjih dana ste zaštićeni klima uređajem. Poseduje i sopstveno parking mesto, a po potrebi je moguće koristiti još jedno. Ono što je najlepše je činjenica da je, kao i svi DANUBE PARK apartmani, lociran u samom srcu Novog Sada, tako da Vam pruža neograničene mogućnosti za kvalitetnu organizaciju Vašeg vremena, tokom boravka u našem gradu.

Zato iskoristite priliku da posetite Novi Sad i provedete neko vreme u DANUBE PARK apartmanima. Uživajte u „EXIT-u“, na manifestacijama Novosadskog Sajma, „Sajmu uličnih svirača“ ili „Zmajevim dečijim igrama“. Organizujte poslovni sastanak, proslavu, prisustvujte nekoj edukaciji ili iskoristite mogućnost da obavite zdravstvene preglede dok ste u Novom Sadu. Ili, jednostavno, uživajte u komforu, miru i tišini sopstvenog apartmana.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani