Apartman Danube Park 4

Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4
Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4 Apartman Danube 4

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

70m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 6

Apartman Danube Park 4

 

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 4

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Danube Park 4

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

Najveći, a možda i najlepši, od DANUBE PARK apartmana je apartman DANUBE PARK 4, koji se prostire na 70m2. U pitanju je trosobni apartman u formi dupleksa. Centralni deo donjeg nivoa ovog apartmana čine dnevna soba, trpezarija i kuhinja, koje predstavljaju jednu veliku i lepo uređenu celinu. Ogromna ugaona garnitura omogućava Vam da provedete prijatno veče sa prijateljima, u razgovoru ili gledanju Vaših omiljenih TV emisija, koje možete pratiti na velikom televizoru. Veliki trpezarijski sto za 6 osoba i moderno opremljena kuhinja sa svim potrebnim kuhinjskim aparatima, omogućiće Vam da organizujete ručak ili večeru za poslovne prijatelje ili rodbinu.

Pored ulaza u apartman se nalazi i prelepo kupatilo u čijoj kadi ćete moći da se opustite i uživate u stilu holivudskih zvezda. Lavabo je pravougaonog oblika i dovoljno velik da istovremeno mogu da ga koriste dve osobe. Poslednja celina u donjem delu DANUBE PARK 4 apartmana je rezervisana za spavaću sobu. U njoj se nalazi udobni bračni krevet, sa koga takođe možete gledati TV, dva noćna stočića i orman za stvari. Soba je bele boje i, kao i sve ostale celine ovog apartmana prirodnu svetlost dobija sa krovno postavljenih prozora.

Gornji deo apartmana se sastoji od dve zasebne jednokrevetne spavaće sobe. One su nameštene u minimalističkom stilu i u svakoj od njih se nalazi udoban ležaj sa noćnim stočićem. Idealne su da u njima prespava neko od gostiju ili Vaše dece, a da pritom svako ima svoj mir.

Apartman DANUBE PARK 4 poseduje Wi-Fi konekciju, a od vrelih letnjih dana ste zaštićeni klima uređajem. Poseduje i sopstveno parking mesto, a po potrebi je moguće koristiti još jedno. Ono što je najlepše je činjenica da je, kao i svi DANUBE PARK apartmani, lociran u samom srcu Novog Sada, tako da Vam pruža neograničene mogućnosti za kvalitetnu organizaciju Vašeg vremena, tokom boravka u našem gradu.

Zato iskoristite priliku da posetite Novi Sad i provedete neko vreme u DANUBE PARK apartmanima. Uživajte u „EXIT-u“, na manifestacijama Novosadskog Sajma, „Sajmu uličnih svirača“ ili „Zmajevim dečijim igrama“. Organizujte poslovni sastanak, proslavu, prisustvujte nekoj edukaciji ili iskoristite mogućnost da obavite zdravstvene preglede dok ste u Novom Sadu. Ili, jednostavno, uživajte u komforu, miru i tišini sopstvenog apartmana.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

Apartman SolomonApartman Solomon

Apartman Solomon

Apartman SofijaApartman Sofija

Apartman Sofija

Apartman DominikusApartman Dominikus

Apartman Dominikus

Apartman SonaniniApartman Sonanini

Apartman Sonanini

Apartman KarolaApartman Karola

Apartman Karola

Apartman VukApartman Vuk

Apartman Vuk

Apartman EncoApartman Enco

Apartman Enco

Apartman FlavioApartman Flavio

Apartman Flavio

Apartman OrionApartman Orion

Apartman Orion

Apartman ElegantApartman Elegant

Apartman Elegant

Apartman KasjaApartman Kasja

Apartman Kasja

Apartman DaliApartman Dali

Apartman Dali

Apartman Dunabe 1Apartman Danube 1

Apartman Danube 1

Apartman Dunabe 2Apartman Danube 2

Apartman Danube 2

Apartman Danube 3Apartment Danube 3

Apartman Danube 3

Apartman Danube 4Apartment Danube 4

Apartman Danube 4

Apartman DentApartmant Dent

Apartman Dent