Apartman Danube Park III

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

55m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Danube Park 3

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Danube Park 3

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

DANUBE PARK 3 je apartman u formi dupleksa, veličine 55m2. Nalazi se u potkrovlju, ali to nikako ne umanjuje njegovu lepotu. Ovaj apartman se sastoji od nekoliko zasebnih prostorija, a najveći deo donjeg nivoa čini velika dnevna soba, koja može da posluži i kao trpezarija, a u okviru nje se nalazi i dobro opremljena kuhinja. Ova soba je u sivo-belim tonovima što je čini prijatnom za oko na dnevnom osvetljenju koje dolazi sa krovno postavljenih prozora.

U centru sobe je udobna garnitura, koja može poslužiti za prijatne razgovore ili popodnevnu dremku. Tu je i stakleni trpezarijski sto sa četiri stolice, a jedan od zidova krasi veliki LCD televizor. Na donjem nivou se nalazi i spavaća soba u kojoj dominira bela boja. Bračni krevet zauzima centralni deo te sobe, a pored njega su tu i orman za stvari, kao i dva noćna stočića.

Lepe i čvrste drvene stepenice, obezbeđene metalnom i staklenom ogradom, vode Vas u gornji deo DANUBE PARK 3 apartmana. Ovaj deo apartmana je podeljen u dve celine - prostoriju sa jednim ležajem i prostrano kupatilo. I ovde prirodno osvetljenje dopire preko krovnih prozora, što Vam omogućava da posmatrate novosadsko noćno nebo dok uživate u toploj kupki u kadi. DANUBE PARK 3 poseduje Wi-Fi konekciju, kao i posebno parking mesto za Vaš automobil.

Ipak, s obzirom da je apartman lociran u samom središtu grada, u pešačkoj zoni, nadamo se da ćete to iskoristiti da peške obiđete najlepše delove vojvođanske prestonice. Dunavska i Zmaj Jovina ulica, Dunavski park, Kej, Petrovaradinska tvrđava su na samo par minuta hoda od apartmana, a naš grad je (pogotovo leti) ispunjen mnogobrojnim događajima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

I zato iskoristite priliku da posetite Novi Sad i provedete neko vreme u DANUBE apartmanima. Uživajte u „EXIT“, na manifestacijama Novosadskog Sajma, „Sajmu uličnih svirača“ ili „Zmajevim dečijim igrama“. Organizujte poslovni sastanak, proslavu, prisustvujte nekoj edukaciji ili iskoristite mogućnost da obavite zdravstvene preglede dok ste u Novom Sadu. Ili, prosto, uživajte u komforu, miru i tišini sopstvenog apartmana u samom središtu Novog Sada.

DANUBE apartmani Vas čekaju...

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani