Apartman Danube Park 3

Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3
Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3 Apartman Danube 3

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

55m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Danube Park 3

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Danube Park 3

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

DANUBE PARK 3 je apartman u formi dupleksa, veličine 55m2. Nalazi se u potkrovlju, ali to nikako ne umanjuje njegovu lepotu. Ovaj apartman se sastoji od nekoliko zasebnih prostorija, a najveći deo donjeg nivoa čini velika dnevna soba, koja može da posluži i kao trpezarija, a u okviru nje se nalazi i dobro opremljena kuhinja. Ova soba je u sivo-belim tonovima što je čini prijatnom za oko na dnevnom osvetljenju koje dolazi sa krovno postavljenih prozora.

U centru sobe je udobna garnitura, koja može poslužiti za prijatne razgovore ili popodnevnu dremku. Tu je i stakleni trpezarijski sto sa četiri stolice, a jedan od zidova krasi veliki LCD televizor. Na donjem nivou se nalazi i spavaća soba u kojoj dominira bela boja. Bračni krevet zauzima centralni deo te sobe, a pored njega su tu i orman za stvari, kao i dva noćna stočića.

Lepe i čvrste drvene stepenice, obezbeđene metalnom i staklenom ogradom, vode Vas u gornji deo DANUBE PARK 3 apartmana. Ovaj deo apartmana je podeljen u dve celine - prostoriju sa jednim ležajem i prostrano kupatilo. I ovde prirodno osvetljenje dopire preko krovnih prozora, što Vam omogućava da posmatrate novosadsko noćno nebo dok uživate u toploj kupki u kadi. DANUBE PARK 3 poseduje Wi-Fi konekciju, kao i posebno parking mesto za Vaš automobil.

Ipak, s obzirom da je apartman lociran u samom središtu grada, u pešačkoj zoni, nadamo se da ćete to iskoristiti da peške obiđete najlepše delove vojvođanske prestonice. Dunavska i Zmaj Jovina ulica, Dunavski park, Kej, Petrovaradinska tvrđava su na samo par minuta hoda od apartmana, a naš grad je (pogotovo leti) ispunjen mnogobrojnim događajima koji nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

I zato iskoristite priliku da posetite Novi Sad i provedete neko vreme u DANUBE apartmanima. Uživajte u „EXIT“, na manifestacijama Novosadskog Sajma, „Sajmu uličnih svirača“ ili „Zmajevim dečijim igrama“. Organizujte poslovni sastanak, proslavu, prisustvujte nekoj edukaciji ili iskoristite mogućnost da obavite zdravstvene preglede dok ste u Novom Sadu. Ili, prosto, uživajte u komforu, miru i tišini sopstvenog apartmana u samom središtu Novog Sada.

DANUBE apartmani Vas čekaju...

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

Apartman SolomonApartman Solomon

Apartman Solomon

Apartman SofijaApartman Sofija

Apartman Sofija

Apartman DominikusApartman Dominikus

Apartman Dominikus

Apartman SonaniniApartman Sonanini

Apartman Sonanini

Apartman KarolaApartman Karola

Apartman Karola

Apartman VukApartman Vuk

Apartman Vuk

Apartman EncoApartman Enco

Apartman Enco

Apartman FlavioApartman Flavio

Apartman Flavio

Apartman OrionApartman Orion

Apartman Orion

Apartman ElegantApartman Elegant

Apartman Elegant

Apartman KasjaApartman Kasja

Apartman Kasja

Apartman DaliApartman Dali

Apartman Dali

Apartman Dunabe 1Apartman Danube 1

Apartman Danube 1

Apartman Dunabe 2Apartman Danube 2

Apartman Danube 2

Apartman Danube 3Apartment Danube 3

Apartman Danube 3

Apartman Danube 4Apartment Danube 4

Apartman Danube 4

Apartman DentApartmant Dent

Apartman Dent