Apartman Danube Park 1

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 4

Apartman Danube Park 1

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartmani Danube

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

DANUBE PARK 1 je jednosoban apartman i ima 40m2 površine, ali raspored njegovih prostorija i sam enterijer kojim je opremljen, čine ga takvim da Vam udobnosti neće nedostajati. To što je manji od ostalih DANUBE apartmana čini ga idealnim za iznajmljivanje od strane jedne ili dve osobe, a maksimalno može ugostiti četvoro. Apartman poseduje svoje parking mesto, ima WI-FI konekciju, 2 LCD televizora, kao i klima uređaj.

DANUBE PARK 1 je pravo rešenje za sve one koji u Novi Sad dolaze radi kraćeg ili dužeg odmora, provoda, poslovnih sastanaka ili događaja drugog tipa. Pruža Vam udobnost i privatnost koja prevazilazi hotelske i hostelske sobe, a njegova lokacija i cena iznajmljivanja omogućuju Vam da ostvarite sve ono zbog čega ste tu, za najmanje uloženog vremena i novca. Jednostavno, DANUBE PARK 1 je prilika koja se ne propušta.