Apartman Vuk

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Rotkvarija, Novi Sad

Adresa

Vuka Karadzica 14

Površina

65m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 6

Apartman Vuk

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Vuk predstavlja odlično dizajaniran i funkcionalan stan za izdavanje u Novom Sadu, u kome je svaki kvadratni metar iskorišćen na najbolji mogući način.

Ovaj stan za izdavanje nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji, na samo minut hoda od centra grada i glavne ulice u našem gradu. Interesantan je podatak da je Albert Ajnštajn boravio samo nekoliko koraka dalje, u kući koja je pripadala njegovoj prvoj supruzi Milevi Marić, a koja sada pripada njenim naslednicima.

Sudeći po recenzijama klijenata naše Agencije Stan na Dan koji su imali iskustva sa ovim prenoćištem u našem gradu, Vuk je jedan od najboljih apartamana za iznajmljivanje u Novom Sadu. S toga ne čudi što se veliki broj naših gostiju često istovremeno interesuje za ovaj jeftin privatan smeštaj.

Stan za iznajmljivanje Vuk u Novom Sadu poseduje prozračno svetlu dnevnu sobu u kojoj se možete ugodno smestiti i zajedno sa svojim društvom gledati omiljeni zabavni program na tv-u ili se možete posvetiti poslu u radnom delu koji se nalazi pored.

Kada na red dođe spavanje, možete preći u jednu od dve spavaće sobe. Prva spavaća soba u ovom apartmanu za kratkoročni smeštaj dizajnirana je posebno za decu, dok je u drugoj smešten veliki bračni krevet sa ormanima.

U kuhinji se nalazi sve što Vam je neophodno za spremanje jela. U hodniku je prostran plakar, a na kraju hodnika nalazil se vrhunski opremljeno kupatilo.

Ispred samog ulaza u zgradu u kojoj se nalazi ovo fantastično prenoćište obezbeđen Vam je besplatan parking, koji je isključivo namenjen onima koji se opredele za iznajmljivanje ovog stana na dan ili više u Novom Sadu. Pored svega navedenog, taj prostor koji Vam nudi naša Agencija Stan na Dan Novi Sad, poseduje i terasu na kojoj se u prijatnom okruženju možete opustiti i uživati.

Otkijte zašto je baš ovaj apartman i jeftin smeštaj idealan za Vaš boravak u našem gradu, a Astoria apartmani Novi Sad Vam garantuju vrhunski ugođaj i osećaj lagodnosti.

For more information, please contact us via Viber, WhatsApp, e-mail or phone:

Best regards, 

Astoria apartments

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]