Apartman Vuk

Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk
Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk Apartman Vuk

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Rotkvarija, Novi Sad

Adresa

Vuka Karadzica 14

Površina

65m2

Broj soba

3

Broj osoba

1 - 6

Apartman Vuk

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Vuk predstavlja odlično dizajaniran i funkcionalan stan za izdavanje u Novom Sadu, u kome je svaki kvadratni metar iskorišćen na najbolji mogući način.

Ovaj stan za izdavanje nalazi se na izuzetno dobroj lokaciji, na samo minut hoda od centra grada i glavne ulice u našem gradu. Interesantan je podatak da je Albert Ajnštajn boravio samo nekoliko koraka dalje, u kući koja je pripadala njegovoj prvoj supruzi Milevi Marić, a koja sada pripada njenim naslednicima.

Sudeći po recenzijama klijenata naše Agencije Stan na Dan koji su imali iskustva sa ovim prenoćištem u našem gradu, Vuk je jedan od najboljih apartamana za iznajmljivanje u Novom Sadu. S toga ne čudi što se veliki broj naših gostiju često istovremeno interesuje za ovaj jeftin privatan smeštaj.

Stan za iznajmljivanje Vuk u Novom Sadu poseduje prozračno svetlu dnevnu sobu u kojoj se možete ugodno smestiti i zajedno sa svojim društvom gledati omiljeni zabavni program na tv-u ili se možete posvetiti poslu u radnom delu koji se nalazi pored.

Kada na red dođe spavanje, možete preći u jednu od dve spavaće sobe. Prva spavaća soba u ovom apartmanu za kratkoročni smeštaj dizajnirana je posebno za decu, dok je u drugoj smešten veliki bračni krevet sa ormanima.

U kuhinji se nalazi sve što Vam je neophodno za spremanje jela. U hodniku je prostran plakar, a na kraju hodnika nalazil se vrhunski opremljeno kupatilo.

Ispred samog ulaza u zgradu u kojoj se nalazi ovo fantastično prenoćište obezbeđen Vam je besplatan parking, koji je isključivo namenjen onima koji se opredele za iznajmljivanje ovog stana na dan ili više u Novom Sadu. Pored svega navedenog, taj prostor koji Vam nudi naša Agencija Stan na Dan Novi Sad, poseduje i terasu na kojoj se u prijatnom okruženju možete opustiti i uživati.

Otkijte zašto je baš ovaj apartman i jeftin smeštaj idealan za Vaš boravak u našem gradu, a Astoria apartmani Novi Sad Vam garantuju vrhunski ugođaj i osećaj lagodnosti.

For more information, please contact us via Viber, WhatsApp, e-mail or phone:

Best regards, 

Astoria apartments

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]