APARTMAN SOLOMON

Location: Centar, Novi Sad

Adresa: Episkopa Visariona 2c

Kvadratura: 50m2

Broj soba: 2

SOLOMON

 

Apartman Solomon, koji Vam nudi naša Agencija Stan na Dan Novi Sad, potpuno je nov stan modernog dizajna smešten u samom centru grada. Njegova lokacija daje mu prednost ako Vam je potrban smeštaj u Novom Sadu koji će Vas za svega nekoliko minuta hoda odvesti do bilo lokacije u jezgru našeg grada.

Ovaj apartman za izdavanje u Novom Sadu odiše prostorom koji je ispunjen svetlošću, što čitav ambijent čini izuzetno prijatnim. Dnevni boravak krasi urbana tapeta na kojoj je oslikan naš grad i terasa koja se nalazi sa dvorišne strane zgrade i kao takva sjajan je dodatak opcijama za opuštanje. Ovaj apartman koji je dostupan za booking u Novom Sadu jedan je prostora koji su najtraženiji za izdavanje u najvećem gradu Vojvodine, čemu doprinosi i odličan unutrašnji dizajn, što potvrđuje da je ovaj stan za izdavanje u centru Novog Sada potpuno funkiconalan.

U kuhinjskom delu imate sve ono što bi Vam moglo biti potrebno tokom kratkoročnog izdavanja smeštaja u našem gradu. Spavaća soba je takođe svetla i njena velika prednost je prostrani bračni krevet, koji je savršen za potpun odmor i komfor. U toj sobi se nalazi i moderan orman, u kome vise gostiju može da odloži svoje lične stvari i garderobu. Odmah pored je i estetski veoma lepo i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom.

Solomon je apartman za izdavanje u centru Novog Sada koji je opremljen svim onim što Vaš boravak u ovom gradu može učiniti potpuno ugodnim.

Solomon je definitivno razlog više da posetite naš grad, a mi Vam garantujemo da je taj smeštaj u Novom Sadu odličan izbor za sve koji žele da bude u centru dešavanja drugog najvećeg grada u Srbiji, a opet da imaju potpun osećaj slobode i lagodnosti. Otkrijte zašto je baš Solomon naš adut kada na red dođe tema o izdavanju stanova u centru Novog Sada.

Apartman Solomon

 • wifiBesplatan WiFi

  cook Sve za kuvanje

  washer Veš mašina

   
 • parked-car Obezbeđen parking

  bed Posteljina

  crib Krevetac za decu

   
 • air-conditioner Klima uređaj

  towel Peškiri

  pets Pet friendly

Kontaktirajte nas

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Pratite nas

Novi Sad
3°
broken clouds
humidity: 80%
wind: 11m/s NNW
H -3 • L -6
-1°
Sat
1°
Sun
4°
Mon
10°
Tue