Apartman Solomon

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Episkopa Visariona 2c

Površina

50m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 5

Apartman Solomon

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Solomon predstavlja pravu revoluciju na polju iznajmljivanja smeštaja u Novom Sadu. Potpuno je nov stan modernog dizajna smešten u samom centru grada.

Njegova lokacija daje mu prednost ako Vam je potreban jeftin smeštaj u Novom Sadu koji će Vas za svega nekoliko minuta hoda odvesti do bilo lokacije u jezgru našeg grada.

Ovaj apartman za izdavanje u Novom Sadu odiše prostorom koji je ispunjen svetlošću, što čitav ambijent čini izuzetno prijatnim. Dnevni boravak krasi urbana tapeta na kojoj je oslikan naš grad i terasa koja se nalazi sa dvorišne strane zgrade i kao takva sjajan je dodatak opcijama za opuštanje.

Ovaj apartman koji je dostupan za booking u Novom Sadu jedan je od prostora koji su najtraženiji za izdavanje u najvećem gradu Vojvodine, čemu doprinosi i odličan unutrašnji dizajn, što potvrđuje da je ovaj stan za izdavanje u centru Novog Sada potpuno funkiconalan.

U kuhinjskom delu ovog prenoćišta u centru grada imate sve ono što bi Vam moglo biti potrebno tokom kratkoročnog boravka u ovom jeftinom smeštaju u našem gradu.

Spavaća soba je takođe svetla i njena velika prednost je prostrani bračni krevet, koji je savršen za potpun odmor i komfor. U toj sobi se nalazi i moderan orman, u kome više gostiju može da odloži svoje lične stvari i garderobu. Odmah pored je i estetski veoma lepo i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom.

Solomon je Stan za izdavanje u centru Novog Sada koji je opremljen svim onim što Vaš boravak u ovom gradu može učiniti potpuno ugodnim. Astoria apartmani već godinama unazad nastoje da svojim gostima učine stan na dan iznajmljivanje što lakšim i bržim.

Dokaz da su naša prenoćišta u centru grada zaista plod višegodišnjeg predanog rada jeste i opremljenost koju poseduje ovaj smeštaj.

Solomon je definitivno razlog više da posetite naš grad, a mi Vam garantujemo da je taj smeštaj u Novom Sadu odličan izbor za sve koji žele da bude u centru dešavanja drugog najvećeg grada u Srbiji, a opet da imaju potpun osećaj slobode i lagodnosti.

Otkrijte zašto je baš Solomon naš adut kada na red dođe tema o izdavanju stanova u centru Novog Sada.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]