Apartman Solomon

Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon
Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon Apartman Solomon

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Episkopa Visariona 2c

Površina

50m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 5

Apartman Solomon

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Solomon predstavlja pravu revoluciju na polju iznajmljivanja smeštaja u Novom Sadu. Potpuno je nov stan modernog dizajna smešten u samom centru grada.

Njegova lokacija daje mu prednost ako Vam je potreban jeftin smeštaj u Novom Sadu koji će Vas za svega nekoliko minuta hoda odvesti do bilo lokacije u jezgru našeg grada.

Ovaj apartman za izdavanje u Novom Sadu odiše prostorom koji je ispunjen svetlošću, što čitav ambijent čini izuzetno prijatnim. Dnevni boravak krasi urbana tapeta na kojoj je oslikan naš grad i terasa koja se nalazi sa dvorišne strane zgrade i kao takva sjajan je dodatak opcijama za opuštanje.

Ovaj apartman koji je dostupan za booking u Novom Sadu jedan je od prostora koji su najtraženiji za izdavanje u najvećem gradu Vojvodine, čemu doprinosi i odličan unutrašnji dizajn, što potvrđuje da je ovaj stan za izdavanje u centru Novog Sada potpuno funkiconalan.

U kuhinjskom delu ovog prenoćišta u centru grada imate sve ono što bi Vam moglo biti potrebno tokom kratkoročnog boravka u ovom jeftinom smeštaju u našem gradu.

Spavaća soba je takođe svetla i njena velika prednost je prostrani bračni krevet, koji je savršen za potpun odmor i komfor. U toj sobi se nalazi i moderan orman, u kome više gostiju može da odloži svoje lične stvari i garderobu. Odmah pored je i estetski veoma lepo i potpuno novo kupatilo sa tuš kabinom.

Solomon je Stan za izdavanje u centru Novog Sada koji je opremljen svim onim što Vaš boravak u ovom gradu može učiniti potpuno ugodnim. Astoria apartmani već godinama unazad nastoje da svojim gostima učine stan na dan iznajmljivanje što lakšim i bržim.

Dokaz da su naša prenoćišta u centru grada zaista plod višegodišnjeg predanog rada jeste i opremljenost koju poseduje ovaj smeštaj.

Solomon je definitivno razlog više da posetite naš grad, a mi Vam garantujemo da je taj smeštaj u Novom Sadu odličan izbor za sve koji žele da bude u centru dešavanja drugog najvećeg grada u Srbiji, a opet da imaju potpun osećaj slobode i lagodnosti.

Otkrijte zašto je baš Solomon naš adut kada na red dođe tema o izdavanju stanova u centru Novog Sada.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]