Apartman Enco

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije Ognjanovića 10

Površina

36m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Enco

 

Detaljan opis

<p><strong>Stan na dan Novi Sad - Apartman Enco </strong></p>

Apartman za izdavanje u Novom Sadu Enco smešten je u strogom centru našeg grada i iz ulice u kojoj se nalazi, izlazi se direktno na glavnu ulicu i centralni novosadski trg. Teško da postoji bolja lokacija u kojoj jedno prenoćište uopšte može biti smešteno u našem gradu.

Ovaj stan za iznajmljivanje, koji Vam nudi agencija Stan na Dan Novi Sad, funkcionalno je dizajniran i iskorišćen na najbolji mogući način. Taj jeftin privatni smeštaj nudi potpuni akomoditet u prelepom ambijentu u kome je lako osetiti pravi duh najvećeg grada na severu zemlje.

Dnevni boravak sa dvosedom i retro foteljom je sjajan kutak za opuštanje i druženje, a iza staklenog pregradnog zida nalazi se odvojena spavaća soba sa prostranim i udobnim bračnim krevetom.

Ovaj apartman za iznajmljivanje u Novom Sadu idealan je za porodični smeštaj, a naši gosti ga već prepoznaju kao lep i jeftin stan za izdavanje u kome se zaista može odmoriti, ali i iz kojeg se lako može stići, peške i bez preterane žurbe u svaki deo centra grada.

Enco smeštaj za izdavanje u Novom Sadu poseduje i potpuno opremljenu kuhinju, u kojoj možete da spremate svoju omiljenu hranu.

Jedan od najlepše uređenih delova ovog apartmana dostupnog za booking u Novom Sadu jeste njegovo kupatilo. Ono je moderno opremljeno, stiliski dizajnirano i poseduje komfornu tuš kabinu.

Ovaj apartman i prenoćište u Novom Sadu poseduje i svoje obezbeđeno parking mesto, tako da nemate razloga da brinete gde će biti smešten Vaš automobil dok vi boravite u strogom centru našeg grada.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]