Apartman Enco

Apartman Enco
Apartman Enco
Apartman Enco
Apartman Enco
Apartman Enco
Apartman Enco
Apartman Enco Apartman Enco Apartman Enco Apartman Enco Apartman Enco Apartman Enco

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije Ognjanovića 10

Površina

36m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Enco

 

Detaljan opis

<p><strong>Stan na dan Novi Sad - Apartman Enco </strong></p>

Apartman za izdavanje u Novom Sadu Enco smešten je u strogom centru našeg grada i iz ulice u kojoj se nalazi, izlazi se direktno na glavnu ulicu i centralni novosadski trg. Teško da postoji bolja lokacija u kojoj jedno prenoćište uopšte može biti smešteno u našem gradu.

Ovaj stan za iznajmljivanje, koji Vam nudi agencija Stan na Dan Novi Sad, funkcionalno je dizajniran i iskorišćen na najbolji mogući način. Taj jeftin privatni smeštaj nudi potpuni akomoditet u prelepom ambijentu u kome je lako osetiti pravi duh najvećeg grada na severu zemlje.

Dnevni boravak sa dvosedom i retro foteljom je sjajan kutak za opuštanje i druženje, a iza staklenog pregradnog zida nalazi se odvojena spavaća soba sa prostranim i udobnim bračnim krevetom.

Ovaj apartman za iznajmljivanje u Novom Sadu idealan je za porodični smeštaj, a naši gosti ga već prepoznaju kao lep i jeftin stan za izdavanje u kome se zaista može odmoriti, ali i iz kojeg se lako može stići, peške i bez preterane žurbe u svaki deo centra grada.

Enco smeštaj za izdavanje u Novom Sadu poseduje i potpuno opremljenu kuhinju, u kojoj možete da spremate svoju omiljenu hranu.

Jedan od najlepše uređenih delova ovog apartmana dostupnog za booking u Novom Sadu jeste njegovo kupatilo. Ono je moderno opremljeno, stiliski dizajnirano i poseduje komfornu tuš kabinu.

Ovaj apartman i prenoćište u Novom Sadu poseduje i svoje obezbeđeno parking mesto, tako da nemate razloga da brinete gde će biti smešten Vaš automobil dok vi boravite u strogom centru našeg grada.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]