Apartman Dominikus

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Jovana Đorđevića

Površina

50m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 5

Apartman Dominikus

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Dominikus, koji Vam nudi Astoria apartmani Stan na Dan Novi Sad Agencija, nalazi se na fenomenalnoj lokaciji u najvećem gradu severne pokrajine u Srbiji.

Preciznije, ovaj jeftin smeštaj se nalazi nadomak zgrade nekadašnjeg Izvršnog veća Vojvodine i na samo nekoliko minuta hoda od Dunavske ulice i parka, samog centra grada i svih većih znamenitosti.

U prilog činjenici da je ovaj apartman, koji je dostupan za kratkoročno iznajmljivanje u Novom Sadu, pozicioniran na odličnoj lokaciji ide i to da se od prenoćišta Dominikus do šetališta uz reku Dunav naspram Petrovaradinske tvrđave stiže za svega pet minuta laganog hoda.

Dnevni boravak stana Dominikus uređen je otmeno i prefinjeno, pružajući Vam maksimalan osećaj ležernosti i udobnosti. Vreme provedeno u tako relaksirajućem ambijentu je pravi užitak za svakog našeg gosta koji je imao priliko da rezerviše ovaj stan u centru grada.

Možete udobno smešteni u neku od prekrasnih sofa čitati knjigu, gledati film na TV-u ili se družiti i razgovarati sa svojim prijateljima. Terasa koju poseduje ovaj veoma tražen smeštaj za izdavanje u Novom Sadu je sjajan dodatak celom prostoru i kutak u kome zaista svako može da se opusti.

U prelepo stilizovanoj i nadasve potpuno opremljenoj kuhinji sa modernim trpezarijskim stolom i svom novom opremom možete opušteno spremati svoje obroke, ukoliko je to Vaša želja. Taj prostor u prenoćištu Dominikus veoma je prostran i idealan za spremanje Vaših omiljenih jela.

Minimalističkom stilu spavaće sobe naročito doprinosi kombinacija belih i toplih tonova u kontrastu sa grafitno sivom bojom kreveta i draperija. U sklopu prostorije nalazi se i radni sto sa policama i plakar za garderobu.

S obzirom na veoma dobru lokaciju, kao i dizajn i opremeljenost, ovaj smeštaj iz ponude Astoria apartmani Stan na Dan agencije može se svrstati u red onih stanova koji se nalaze u kategoriji jeftini apartmani.

Prepustite se vedrim osećajima koji Vas preplave kada zakoračite u ovaj apartman u centru Novog Sada i uverite se da je prenoćište Dominikus zaista među najboljim apartmanima za izdavanje u našem gradu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]