APARTMAN DOMINIKUS

Location: Centar, Novi Sad

Adresa: Jovana Đorđevića

Kvadratura: 50m2

Broj soba: 2

DOMINIKUS

 

Apartman Dominikus, koji Vam nudi Agencija Stan na Dan Novi Sad, nalazi se na fenomenalnoj lokaciji nadomak zgrade nekadašnjeg Izvršnog veća i na samo nekoliko minuta hoda od Dunavske ulice i parka, samog centra grada i svih većih znamenitosti. U prilog činjenici da je ovaj apartman, koji je dostupan za kratkoročno iznajmljivanje u Novom Sadu, pozicioniran na odličnoj lokaciji ide i to da se od Dominikusa do šetališta uz reku Dunav naspram Petrovaradinske tvrđave stiže zaista veoma brzo.

Dnevni boravak uređen je otmeno i prefinjeno pružajući Vam osećaj ležernosti. Vreme provedeno u tako relaksirajućem ambijentu je pravi užitak. Možete udobno smešteni u neku od prekrasnih sofa čitati knjigu, gledati film na TV-u ili se družiti i razgovarati sa svojim prijateljima. Terasa koju poseduje ovaj veoma tražen smeštaj za izdavanje u Novom Sadu je sjajan dodatak celom prostoru i kutak za opuštanje.

U prelepo stilizovanoj kuhinji sa modernim trpezarijskim stolom i svom potrebnom opremom možete opušteno spremati svoje obroke, ukoliko je to Vaša želja.

Minimalističkom stilu spavaće sobe naročito doprinosi kombinacija belih i toplih tonova u kontrastu sa grafitno sivom bojom kreveta i draperija. U sklopu prostorije nalazi se i radni sto sa policama i plakar za garderobu.

Prepustite se vedrim osećajima koji Vas preplave kada zakoračite u ovaj stan i uverite se da je Dominikus zaista među najboljim apartmanima za izdavanje u Novom Sadu.

Apartman Dominikus

 • wifiBesplatan WiFi

  cook Sve za kuvanje

  washer Veš mašina

   
 • parked-car Obezbeđen parking

  bed Posteljina

  crib Krevetac za decu

   
 • air-conditioner Klima uređaj

  towel Peškiri

  pets Pet friendly

Kontaktirajte nas

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.

Pratite nas

Novi Sad
1°
clear sky
humidity: 64%
wind: 12m/s NNW
H -3 • L -3
-1°
Sat
1°
Sun
4°
Mon
10°
Tue