Apartman Dominikus

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Jovana Đorđevića

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 2

Apartman Dominikus

 

Detaljan opis

Otkrijte živahan grad Novi Sad iz ovog zadivljujućeg studio apartmana koji se nalazi pored čuvenog Izvrsnog veča i popularnog restorana Gondola. Savršen za solo putnike i parove, ovaj apartman nudi udobnost, udobnost i pristupačnost na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu.

Stan ima prostran i dobro opremljen enterijer, sa udobnim dnevnim boravkom, potpuno opremljenom čajnom kuhinjom i udobnom spavaćom sobom. Naći ćete sve što vam je potrebno da se osećate kao kod kuće, uključujući svežu posteljinu, peškire i brzi Wi-Fi. Apartman Dominikus je klimatizovan, što vam omogućava da ostanete hladni i udobni, čak i u najtoplijim danima.

Lokacija apartmana Dominikus pored restorana Izvrsno veče i Gondola stavlja vas u srce užurbane gastronomske i noćne scene Novog Sada. Bićete okruženi nekim od najpopularnijih gradskih barova, kafića i restorana, što olakšava istraživanje grada i iskustvo njegovog bogatog kulturnog nasleđa. Smestaj u novom po principu stan na dan Novi Sad. Apartmani u Novom Sadu.

Lokacija apartmana pored restorana Izvrsno veče i Gondola stavlja vas u srce užurbane gastronomske i noćne scene Novog Sada. Bićete okruženi nekim od najpopularnijih gradskih barova, kafića i restorana, što olakšava istraživanje grada i iskustvo njegovog bogatog kulturnog nasleđa. Smestaj u novom po principu stan na dan Novi Sad. Apartmani u Novom Sadu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani