Apartman Dent

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Šafarikova 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 3

Apartman Dent

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman DENT je svoje ime dobio po tome što ga često iznajmljuju osobe koje u Novi Sad dolaze radi obavljanja nekih zdravstvenih intervencija. Ovaj prelepi apartman se nalazi u centru Novog Sada, u Šafarikovoj ulici, na broju 27. Apartman je smešten u tzv. visokom prizemlju i površine je 40 m2. U okviru apartmana nalazi se i posebno parking mesto.

Ono što izdvaja apartman DENT od ostalih apartmana iz naše ponude je činjenica da je on zaista tako opremljen da njegovi korisnici mogu u potpunosti da se opuste i u miru i udobnosti provedu svoje vreme u Novom Sadu. Apartman DENT poseduje jednu spavaću sobu, kao i dnevnu sobu koja je spojena sa kuhinjom i naravno, kupatilo.

Spavaćom sobom dominira udobni i prostrani bračni krevet, u njoj se nalazi i veliki orman za odlaganje stvari, a cela soba je u umirujućoj kombinaciji teget i bele boje. Nameštaj je stilski i ručne je izrade, tako da će Vam boravak u ovoj sobi ostati u posebno lepom sećanju.

Prijatnu atmosferu upotpunjuje dnevna soba opuštajuće, pastelno plave boje. I ovde je sve urađeno sa stilom, a dva ugradna zidna ležaja pružaju mogućnost da i ova soba posluži za odmor. Kuhinjica napravljena u duborezu i opremljena najmodernijim uređajima će Vam dati mogućnost da pripremite svoj omiljeni obrok, koji možete pojesti za malim šankom ili trpezarijskim stolom.

Sve ostale prateće pogodnosti, kao što su klima uređaj, kablovska TV mreža i Wi-Fi konekcija učiniće da Vam svaki trenutak proveden u DENT apartmanu bude kao u kućnoj atmosferi. Njegova lokacija u samom centru Novog Sada, pruža Vam priliku da upoznate lepote našeg grada kroz opuštajuću, laganu šetnju. Pešačka gradska zona, gradski kej, Štrand, Tvrđava... Na Vama je samo da odaberete lokaciju i da uživate.

I zato, ako dolazite u Novi Sad, nemojte da razmišljate gde ćete odsesti. Apartman DENT je izbor koji nema konkurenciju.     

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani