Apartman Dent

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Šafarikova 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 2

Apartman Dent

 

Detaljan opis

Doživite srce Novog Sada sa ovim zadivljujućim apartmanom koji se nalazi pored istorijske Uspenske Crkve. Savršen i za poslovne i za turiste, ovaj prekrasno dizajniran stan nudi udobnost i pristupačnost u srcu grada.

Stan ima prostran i dobro opremljen enterijer, sa udobnom dnevnom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom i udobnom spavaćom sobom. Naći ćete sve što vam je potrebno da se osećate kao kod kuće, uključujući svežu posteljinu, peškire i brzi Vi-Fi. Apartman je klimatizovan, što vam omogućava da ostanete hladni i udobni, čak i u najtoplijim danima.

Lokacija apartmana pored Uspenske Crkve stavlja vas u centar Novog Sada, na samo nekoliko koraka od najpopularnijih gradskih atrakcija, uključujući prelepu reku Dunav, istorijsku Petrovaradinsku tvrđavu i živahnu pešačku ulicu Zmaj Jovina. Bilo da ste ovde zbog posla ili iz zadovoljstva, sve što vam je potrebno naći ćete na dohvat ruke.

Rezervišite svoj boravak danas i iskoristite nenadmašnu kombinaciju udobnosti, pogodnosti i pristupačnosti koju ovaj apartman može da ponudi. Uz fleksibilne opcije iznajmljivanja, uključujući „stan na dan“ (soba po danu), naći ćete savršeno rešenje za vaše potrebe putovanja. Rezervišite odmah i doživite najbolje od Novog Sada uz ovaj prelepi smeštaj Novi Sad. A za one koji traže odličnu vrednost za novac, cene "apartmani Novi Sad" (apartmani u Novom Sadu) su veoma konkurentne i nude odličnu vrednost za novac. Zato ne propustite priliku da doživite Novi Sad sa stilom uz ovu fantastičnu opciju.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani