Apartman Danube park II

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

52m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Danube Park 2

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Danube Park 2

Za Novi Sad kažu da se nalazi u centru Vojvodine, a u samom centru Novog Sada, nalaze se DANUBE apartmani. Apartmani su dobili ime po Dunavskoj ulici, na čijem broju 27 se i nalaze. Ljudima koji dolaze iz drugih mesta, bez obzira koliko dobro poznaju Novi Sad, ovo pruža idealnu priliku da se u lepom i prijatnom okruženju nađu u samom srcu grada, a odatle je „sve blizu“, što bi rekli Novosađani...

DANUBE PARK 2 je dvosoban apartman koji se prostire na površini od 52m2. Pored pomenute dve sobe, apartman sadrži prostranu kuhinju i kupatilo. Veliki bračni krevet zauzima centralni deo spavaće sobe, ali pored njega se tu nalaze i prostrani orman, dva noćna stočića i sto sa dve odvojene radne površine. Soba je opremljena i velikim TV uređajem montiranim na zid što omogućava gostima da prate svoje omiljene programe dok uživaju u udobnosti kreveta.

Dnevna soba je oplemenjena ugaonom garniturom tirkizne boje koja se, po potrebi, može koristiti i kao udobni ležaj za dve osobe. U sobi se nalazi i trpezarijski sto, sa 4 stolice, kao i jedan manji radni sto. Veliki LCD TV upotpunjuje ugođaj boravka u ovoj sobi, a prostrani prozori obezbeđuju prirodno osvetljenje u svim prostorijama.

Kuhinja je opremljena svim modernim uređajima koji su Vam potrebni. Tu se nalazi i veš mašina, tako da Vam boravak u DANUBE PARK 2 apartmanu pruža potpunu autonomiju. Apartman poseduje i klima uređaj, a Wi-Fi konekcija garantuje da ni za trenutak nećete ostati bez svojih omiljenih sadržaja na internetu. Gosti apartmana imaju obezbeđeno parking mesto, a po potrebi je moguće koristiti još jedno.

Iskoristite priliku da posetite „EXIT“, Novosadski Sajam, „Sajam uličnih svirača“ ili neku drugu manifestaciju. Organizujte poslovni sastanak, proslavu, prisustvujte nekoj edukaciji ili iskoristite mogućnost da obavite zdravstvene preglede dok ste u Novom Sadu. Ili se, jednostavno, samo „sakrijte“ od svih i uživajte u komforu, miru i tišini sopstvenog apartmana u samom središtu Novog Sada. Sve to i još mnogo toga što ćete sami otkriti, pružaju Vam DANUBE apartmani. Na Vama je sam da ih rezervišete...

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani