Apartman Dent II

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Šafarikova 25

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 2

Apartman Dent II

 

Detaljan opis

Otkrijte lepotu i istoriju Novog Sada sa ovim šarmantnim apartmanom koji se nalazi pored istorijskog Miletićevog trga i Sinagoge. Idealan i za poslovne i za turiste, ovaj stan nudi udobnost, udobnost i pristupačnost na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu.

Stan ima prostran i dobro opremljen enterijer, sa udobnom dnevnom sobom, potpuno opremljenom kuhinjom i udobnom spavaćom sobom. Naći ćete sve što vam je potrebno da se osećate kao kod kuće, uključujući svežu posteljinu, peškire i brzi Wi-Fi. Apartman je klimatizovan, što vam omogućava da ostanete hladni i udobni, čak i u najtoplijim danima.

Lokacija stana pored Miletićevog trga i Sinagoge stavlja vas u srce kulturnog nasleđa Novog Sada, okruženog nekim od najvažnijih istorijskih i verskih znamenitosti grada. Bilo da ste ovde zbog posla ili iz zadovoljstva, sve što vam je potrebno naći ćete na dohvat ruke.

Rezervišite svoj boravak danas i iskoristite nenadmašnu kombinaciju udobnosti, pogodnosti i pristupačnosti koju ovaj apartman može da ponudi. Uz fleksibilne opcije iznajmljivanja, uključujući „stan na dan“ (soba po danu), naći ćete savršeno rešenje za vaše potrebe putovanja. Rezervišite odmah i doživite najbolje od Novog Sada uz ovaj prelepi smeštaj Novi Sad. A za one koji traže dugoročniju opciju, "stanovi Novi Sad" su dostupni za iznajmljivanje po konkurentnim cenama. Zato ne propustite priliku da doživite Novi Sad sa stilom uz ovu fantastičnu opciju "apartmani Novi Sad".

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani