Apartman Dent I

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Šafarikova 25

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 2

Apartman Dent I

 

Detaljan opis

Doživite živu energiju Novog Sada sa ovom elegantnom garsonjerom koja se nalazi pored Njegoševe ulice. Savršen za solo putnike ili parove, ovaj apartman nudi udobnost i pristupačnost u srcu grada.

Stan ima elegantan i moderan enterijer, sa udobnim dnevnim boravkom, potpuno opremljenom čajnom kuhinjom i udobnom spavaćom sobom. Naći ćete sve što vam je potrebno da se osećate kao kod kuće, uključujući svežu posteljinu, peškire i brzi Wi-Fi. Apartman je klimatizovan, što vam omogućava da ostanete hladni i udobni, čak i u najtoplijim danima.

Lokacija stana pored Njegoševe ulice stavlja vas u srce živopisnog centra Novog Sada, okruženog najboljim gradskim prodavnicama, restoranima i kafićima. Bilo da ste ovde zbog posla ili iz zadovoljstva, sve što vam je potrebno naći ćete na dohvat ruke.

Rezervišite svoj boravak danas i iskoristite nenadmašnu kombinaciju udobnosti, pogodnosti i pristupačnosti koju ovaj studio apartman može da ponudi. Uz fleksibilne opcije iznajmljivanja, uključujući stan na dan (soba po danu), naći ćete savršeno rešenje za vaše potrebe putovanja. Rezervišite odmah i doživite najbolje od Novog Sada uz ovaj prelepi smeštaj Novi Sad. A za one koji traže dugoročniju opciju, stanovi Novi Sad i apartmani Novi Sad  dostupni su za iznajmljivanje po konkurentnim cenama. Zato ne propustite priliku da doživite Novi Sad sa stilom uz ovu fantastičnu opciju garsonjera.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani