Apartman Andora

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Jovana Subotića

Površina

40m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 2

Apartman Andora

 

Detaljan opis

Uživajte u udobnom i udobnom boravku u Novom Sadu sa ovom prelepom garsonjerom sa odvojenom spavaćom sobom, koja se nalazi pored užurbane ulice Jovana Subotića. Savršen za solo putnike i parove, apartman ANDORA nudi prostran i dobro opremljen enterijer, što ga čini idealnim izborom za vašu sledeću posetu gradu.

Stan ima udoban dnevni boravak, potpuno opremljenu čajnu kuhinju i odvojenu spavaću sobu sa udobnim krevetom. Naći ćete sve što vam je potrebno da se osećate kao kod kuće, uključujući svežu posteljinu, peškire i brzi Vi-Fi. Apartman je klimatizovan, što vam omogućava da ostanete hladni i udobni, čak i u najtoplijim danima.

Lokacija stana pored ulice Jovana Subotića stavlja vas u srce živahne šoping, gastronomske i zabavne scene Novog Sada. Bićete okruženi nekim od najpopularnijih gradskih barova, kafića i restorana, što olakšava istraživanje grada i iskustvo njegovog bogatog kulturnog nasleđa.

Rezervišite svoj boravak danas i iskoristite nenadmašnu kombinaciju udobnosti, pogodnosti i pristupačnosti koju apartman ANDORA može da ponudi. Uz fleksibilne opcije iznajmljivanja, uključujući "novi sad stan na dan" (soba po danu u Novom Sadu), naći ćete savršeno rešenje za vaše potrebe putovanja. Rezervišite odmah i doživite najbolje od Novog Sada uz ovaj prelepi smeštaj Novi Sad. A za one koji traže dugoročniju opciju, "stanovi Novi Sad" i "apartmani Novi Sad" dostupni su za iznajmljivanje po konkurentnim cenama. Zato ne propustite priliku da sa ovim fantastičnim apartmanom doživite Novi Sad sa stilom.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani