Apartman Sonanini

Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini
Apartman Sonanini Apartman Sonanini Apartman Sonanini Apartman Sonanini Apartman Sonanini Apartman Sonanini Apartman Sonanini

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Zmaj Jovina 16

Površina

69m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 8

Apartman Sonanini

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Sonanini nalazi se u jednoj od najstarijih novosadskih ulica u samom centru grada, na svega nekoliko metara udaljenosti od pešačke zone. U ovom komfornom dupleksu ćete pronaći tišinu i mir koji su Vam potrebni i istovremeno biti u žiži zbivanja.

Ovaj Stan na Dan u Novom Sadu osmišljen je za boravak većeg broj ljudi, za čitavu porodicu, za Vas i Vaše prijatelje, kolege ili bilo koje veće društvo. Naravno, po Vašem izboru, moguće je iznajmiti ovo prenoćište i za manji broj ljudi.

Na prvom nivou Stana na Dan Sonanini prostire se velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Vaša zona za relaksaciju je upravo tu, na velikoj garnituri uz stočić i veliki LED TV, uz omiljene poslastice ili grickalice.

Ovaj jeftin smeštaj dostupan za booking u Novom Sadu odličan je i za druženje i za odmor. Kako ne odsutajemo od naše prvobitne misije, odnosno kvalitetnog odmora i relaksacije u našem smeštaju za iznajmljivanje, potrudili smo se da apartman u centru Novog Sada Sonanini bude idealan za tu namenu.

Kakav god bio Vaš izbor, sigurno je da ovaj jeftin i kvalitetan smeštaj nudi svu potpunu ugodnost i komfor tokom boravka u njemu.

Stepenice Vas vode u spavaću sobu u gornjem nivou, gde se nalazi sedam kreveta, veliki orman za odlaganje stvari i televizor. Prilikom odsedanja u ovom sjajnom smeštaju čak je i pitanje parkinga rešeno, a parking mesto se nalazi ispred zgrade u kojoj je i ovo prenoćište. Naravno, Vaš automobil će biti bezbedan, a takva usluga je besplatna.

Novi Sad je grad prepun dešavanja, mladih ljudi, kulturnih manifestacija, noćnih provoda, fenomenalne hrane, centar je IT industrije u Srbiji, ima najbolje privatne klinike i još mnogo toga.

Spisak razloga za posetiti ga može ići u nedogled. Apartman za izdavanje u Novom Sadu Sonanini je još jedna sa liste prednosti ovog grada.

Tim Agencije Stan na Dan Novi Sad siguran je da znate zašto dolazite baš u naš grad.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]