Apartman Sonanini

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Zmaj Jovina 16

Površina

69m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 8

Apartman Sonanini

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Sonanini nalazi se u jednoj od najstarijih novosadskih ulica u samom centru grada, na svega nekoliko metara udaljenosti od pešačke zone. U ovom komfornom dupleksu ćete pronaći tišinu i mir koji su Vam potrebni i istovremeno biti u žiži zbivanja.

Ovaj Stan na Dan u Novom Sadu osmišljen je za boravak većeg broj ljudi, za čitavu porodicu, za Vas i Vaše prijatelje, kolege ili bilo koje veće društvo. Naravno, po Vašem izboru, moguće je iznajmiti ovo prenoćište i za manji broj ljudi.

Na prvom nivou Stana na Dan Sonanini prostire se velika dnevna soba sa trpezarijom, kuhinjom i kupatilom. Vaša zona za relaksaciju je upravo tu, na velikoj garnituri uz stočić i veliki LED TV, uz omiljene poslastice ili grickalice.

Ovaj jeftin smeštaj dostupan za booking u Novom Sadu odličan je i za druženje i za odmor. Kako ne odsutajemo od naše prvobitne misije, odnosno kvalitetnog odmora i relaksacije u našem smeštaju za iznajmljivanje, potrudili smo se da apartman u centru Novog Sada Sonanini bude idealan za tu namenu.

Kakav god bio Vaš izbor, sigurno je da ovaj jeftin i kvalitetan smeštaj nudi svu potpunu ugodnost i komfor tokom boravka u njemu.

Stepenice Vas vode u spavaću sobu u gornjem nivou, gde se nalazi sedam kreveta, veliki orman za odlaganje stvari i televizor. Prilikom odsedanja u ovom sjajnom smeštaju čak je i pitanje parkinga rešeno, a parking mesto se nalazi ispred zgrade u kojoj je i ovo prenoćište. Naravno, Vaš automobil će biti bezbedan, a takva usluga je besplatna.

Novi Sad je grad prepun dešavanja, mladih ljudi, kulturnih manifestacija, noćnih provoda, fenomenalne hrane, centar je IT industrije u Srbiji, ima najbolje privatne klinike i još mnogo toga.

Spisak razloga za posetiti ga može ići u nedogled. Apartman za izdavanje u Novom Sadu Sonanini je još jedna sa liste prednosti ovog grada.

Tim Agencije Stan na Dan Novi Sad siguran je da znate zašto dolazite baš u naš grad.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]