Apartman Orion

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije ognjanovica 10

Površina

40m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 5

Apartman Orion

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Orion nalazi se u mirnoj ulici u centru najvećeg grada Vojvodine, u blizini svih značajnijih institucija, trgova, glavnih ulica i znamenitosti.

Ovaj stan za izdavanje u Novom Sadu modernog je dizajna, visokih tavanica, nežnih i svetlih boja ukombinovanih sa zemljanim tonovima.

Naše dugogodišnje iskustvo u sferi iznajmljivanja i izdavanja smeštaja daje nam pravo da ovaj apartman u centru Novog Sada sa visokom dozom sigurnosti nudimo svima, kako našim najmlađim gostima, tako i našim gostima koji u ovaj grad dolazi iz svih krajeva sveta da bi se kod nas proveli, upoznali našu zemlju ili potražili stručnu medicinsku pomoć u najboljim privatnim klinikama.

To činimo upravo zato što je stan na dan Orion smešten na odličnoj lokaciji i jer baš u ovom apartmanu za izdavanje naši goste mogu najkvalitetnije da se odmore.

U dnevnom boravku ovog stana za iznajmljivanje u Novom Sadu opušteno i prijatno ćete se osećati dok udobno smešteni na velikoj garnituri budete gledali zabavni TV program. Odmah pored, nalazi se kuhinja koja poseduje sve što Vam je potrebno da spremite hranu i u ubroku uživate u trpezarijskom delu.

Naravno, kao i svi ostali iz ponude Astoria apartmana, ovaj stan za izdavanje nudi potpuno opremljenu kuhinju, zaista unikatnog dizajna, koji pruža sve mogućnosti da se u ovom jeftinom smeštaju za iznajmljivanje osećate baš kao u svom domu, ili svojoj vikendici.

Spavaća soba smeštaja Orion u beloj boji sa bračnim krevetom idealno je mesto za vaš odmor i miran san, što je ujedno i prioritet bezmalo svakog našeg gosta.

Ovaj smeštaj za iznajmljivanje u Novom Sadu je idealno rešenje za svakoga ko želi da boravi u strogom centru grada i ujedno želi da se odmori kao u svom domu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]