Apartman Orion

Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion
Apartman Orion Apartman Orion Apartman Orion Apartman Orion Apartman Orion Apartman Orion Apartman Orion

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Ilije ognjanovica 10

Površina

40m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 5

Apartman Orion

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Orion nalazi se u mirnoj ulici u centru najvećeg grada Vojvodine, u blizini svih značajnijih institucija, trgova, glavnih ulica i znamenitosti.

Ovaj stan za izdavanje u Novom Sadu modernog je dizajna, visokih tavanica, nežnih i svetlih boja ukombinovanih sa zemljanim tonovima.

Naše dugogodišnje iskustvo u sferi iznajmljivanja i izdavanja smeštaja daje nam pravo da ovaj apartman u centru Novog Sada sa visokom dozom sigurnosti nudimo svima, kako našim najmlađim gostima, tako i našim gostima koji u ovaj grad dolazi iz svih krajeva sveta da bi se kod nas proveli, upoznali našu zemlju ili potražili stručnu medicinsku pomoć u najboljim privatnim klinikama.

To činimo upravo zato što je stan na dan Orion smešten na odličnoj lokaciji i jer baš u ovom apartmanu za izdavanje naši goste mogu najkvalitetnije da se odmore.

U dnevnom boravku ovog stana za iznajmljivanje u Novom Sadu opušteno i prijatno ćete se osećati dok udobno smešteni na velikoj garnituri budete gledali zabavni TV program. Odmah pored, nalazi se kuhinja koja poseduje sve što Vam je potrebno da spremite hranu i u ubroku uživate u trpezarijskom delu.

Naravno, kao i svi ostali iz ponude Astoria apartmana, ovaj stan za izdavanje nudi potpuno opremljenu kuhinju, zaista unikatnog dizajna, koji pruža sve mogućnosti da se u ovom jeftinom smeštaju za iznajmljivanje osećate baš kao u svom domu, ili svojoj vikendici.

Spavaća soba smeštaja Orion u beloj boji sa bračnim krevetom idealno je mesto za vaš odmor i miran san, što je ujedno i prioritet bezmalo svakog našeg gosta.

Ovaj smeštaj za iznajmljivanje u Novom Sadu je idealno rešenje za svakoga ko želi da boravi u strogom centru grada i ujedno želi da se odmori kao u svom domu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]