Privremeno nedostupan

Apartman Kasja

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Zmaj Jovina

Površina

40m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Kasja

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Kasja je simpatičan dupleks koji se nalazi na samo par koraka od glavnog šetališta u centru ovog grada. Taj prostor, koji Vam nudi naša Astoria apartmani Stan na Dan agencija, naprosto odiše mirom i lepotom, pritom je i veoma funkcionalno dizajniran i namešten.

Zašto je baš stan za izdavanje Kasja savršen smeštaj za booking? Odgovor je vrlo prost. Taj jeftin smeštaj nalazi se u samom centru grada, odatle se lako stiže do svih značajnijih lokacija u ovom gradu.

Do keja i Dunava imate svega pet minuta hoda, a ovaj apartman za iznajmljivanje praktično je srastao sa novosadskim muzejima, galerijama i mnogobrojnim ustanovama kulture koje se nalaze u gradskom jezgru.

Primera radi, od prenoćišta Kasja do centralnog trga, odnosno Trga slobode, Gradske kuće, Crvke Imena Marijinog i Tanurdžićeve palate koja godinama unazada krasi Ulicu Modene, stiže se za manje od dva minuta hoda.

Dnevna soba i kuhinja u beloj boji ovog stan na dan objekta daju utisak širine i stvaraju pozitivnu atmosferu u celom prostoru. Relaksirajte se na ugaonoj garnituri uz TV ili spremite nešto ukusno u kompletno opremljenoj kuhinjici pored.

Okrepite se i osvežite u potpuno novom kupatilu sa tuš kabinom. Na spratu se udobno smestite u prostrani krevet i prepustite se odmoru u ovom smeštaju za izdavanje u Novom Sadu.

Prošetajte jednom od najpoznatijih ulica u Novom Sadu koju ispunjava pregršt kafića, restorana i kafana, a u blizini imate i trgovački deo sa buticima poznatih brendova, tako da možete uživati i u kupovini, ukoliko je to jedan od povoda Vaše posete gradu.

Za one koji dolaze drugim povodom, radi dobrog provoda i uživanja u muzici, u blizini apartmana Kasja je i ulica Laze Telečkog u kojoj ćete to i pronaći.

Ovaj stan za izdavanje u centru Novog Sada svakako je dobar izbor smeštaja, bez obzira iz kog razloga da ste se našli u našem gradu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]