Privremeno nedostupan

Apartman Kasja

Apartman Kasja
Apartman Kasja
Apartman Kasja
Apartman Kasja
Apartman Kasja Apartman Kasja Apartman Kasja Apartman Kasja

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Zmaj Jovina

Površina

40m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Kasja

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Kasja je simpatičan dupleks koji se nalazi na samo par koraka od glavnog šetališta u centru ovog grada. Taj prostor, koji Vam nudi naša Astoria apartmani Stan na Dan agencija, naprosto odiše mirom i lepotom, pritom je i veoma funkcionalno dizajniran i namešten.

Zašto je baš stan za izdavanje Kasja savršen smeštaj za booking? Odgovor je vrlo prost. Taj jeftin smeštaj nalazi se u samom centru grada, odatle se lako stiže do svih značajnijih lokacija u ovom gradu.

Do keja i Dunava imate svega pet minuta hoda, a ovaj apartman za iznajmljivanje praktično je srastao sa novosadskim muzejima, galerijama i mnogobrojnim ustanovama kulture koje se nalaze u gradskom jezgru.

Primera radi, od prenoćišta Kasja do centralnog trga, odnosno Trga slobode, Gradske kuće, Crvke Imena Marijinog i Tanurdžićeve palate koja godinama unazada krasi Ulicu Modene, stiže se za manje od dva minuta hoda.

Dnevna soba i kuhinja u beloj boji ovog stan na dan objekta daju utisak širine i stvaraju pozitivnu atmosferu u celom prostoru. Relaksirajte se na ugaonoj garnituri uz TV ili spremite nešto ukusno u kompletno opremljenoj kuhinjici pored.

Okrepite se i osvežite u potpuno novom kupatilu sa tuš kabinom. Na spratu se udobno smestite u prostrani krevet i prepustite se odmoru u ovom smeštaju za izdavanje u Novom Sadu.

Prošetajte jednom od najpoznatijih ulica u Novom Sadu koju ispunjava pregršt kafića, restorana i kafana, a u blizini imate i trgovački deo sa buticima poznatih brendova, tako da možete uživati i u kupovini, ukoliko je to jedan od povoda Vaše posete gradu.

Za one koji dolaze drugim povodom, radi dobrog provoda i uživanja u muzici, u blizini apartmana Kasja je i ulica Laze Telečkog u kojoj ćete to i pronaći.

Ovaj stan za izdavanje u centru Novog Sada svakako je dobar izbor smeštaja, bez obzira iz kog razloga da ste se našli u našem gradu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]