Apartman Flavio

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Zmaj Jovina 16

Površina

70m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 8

Apartman Flavio

 

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Flavio je biser onoga što nudi privatni smeštaj u Novom Sadu. Taj stan za izdavanje nalazi se u samom srcu najvećeg vojvođanskog grada, nadomak svih kulturnih i istorijskih znamenitosti, trgova i ulica prepunih butika, kafića i restorana. Taj jeftin smeštaj u Novom Sadu, koji Vam nudi Astoria apartmani Agencija, dovoljno je udaljen od buke, tako da je zagarantovano da ćete u njemu imati svoj mir, a, opet, ovo prenoćište za izdavanje se nalazi u središtu svih novosadskih zbivanja.

Ovaj apartman dostupan za booking je prostrani dupleks, idealan za smeštaj većeg broj gostiju. U ovom privatnom smeštaju blizu katedrale i glavnog novosadskog šetališta, do sada, niko nije ostao uskraćen za vrhunski ugođaj, a Astoria apartmani ovaj stan za iznajmljivanje smatraju jednim od svojih najboljih smeštaja.

Flavio smeštaj za izdavanje u Novom Sadu poseduje i krevetac za bebe, tako da je sasvim prirodno što je upravo on čest izbor porodica koje sa bebama dolaze u naš grad, mada za ovim stanom vlada veliko interesovanje i parova bez dece.

Ono što jeftin apartman za izdavanje Flavio čini posebno interesantnim jeste da je on pet friendly, što Vam omogućava da na poslovni ili porodični put sa sobom povedete i Vaše ljubimce.

U dnevnoj sobi možete odmarati uz omiljen TV program na udobnoj ugaonoj garniture, a odmah pored nalazi se kupatilo sa kadom za opuštanje na kraju dana. U donjem delu ovog apartmana za izdavanje postoji i mali trpezarijski deo sa kuhinjom koja je kompletno opremljena za kuvanje.

Samo nekoliko stepenika gore nalazi se veliki spavaći deo sa sedam kreveta koji imaju mogućnost razdvajanja i spajanja u bračni ili singl krevet, sa TV-om i ormanom.

Vaš automobil biće na sigurnom ispred apartmana Flavio, pošto ovaj jeftin stan za kratkoročno izdavanje u Novom Sadu nudi svoj besplatan parking.

Otkrijte zašto je baš smeštaj za izdavanje Flavio sjajan izbor i za Vas i Vaše društvo.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Privremeno nedostupan

Astoria Apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]