Apartman Elegant

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Bulevar, Novi Sad

Adresa

Bulevar Oslobodjenja 2

Površina

43m2

Broj soba

2

Broj osoba

1 - 4

Apartman Elegant

 

Karakteristike apartmana

Parking

Obezbeđen parking

Lokacija

Centar, Novi Sad

Adresa

Dunavska 27

Površina

40m2

Broj soba

1

Broj osoba

1 - 4

Detaljan opis

Stan na dan Novi Sad - Apartman Elegant je stan za izdavanje u Novom Sadu koji je dizajniran u vedrim i nežnim zemljanim tonovima koji doprinose osećaju prijatnosti i udobnosti. Ovo idealno opremljeno prenoćište nadomak Železničke i autobske stanice uliva osećaj spokoja i savršen je stan u kome se možete odmoriti.

Govoreći o prednostima lokacije Elegant Stan na dan Smeštaja nipošto ne smemo zaboraviti ni preuređeni Železnički park, u kome naši sugrađani rado provode svoje slobodno vreme.

U ovom jeftinom smeštaju za izdavanje možete provesti ugodno vreme opuštajući se na prostranoj ugaonoj garnituri uz omiljene televizijske kanale.

Kompletno opremljena i delimično odvojena šankom, kuhinjica se nalazi u nastavku iste prostorije. Iako ne ogromna, ova kuhinja je idealna za one koji kratko borave u našim apartmanima za iznajmljivanje, jer u njoj mogu da spreme svoje omiljene obroke, a to je, složićete se, nedvosmislena prednost Stan na Dan apartmana u odnosu na klasično odesdanje u hotelima ili mnogobrojnim hostelima.

Odmah pokraj savršeno opremljene kuhinje apartmana Elegant, nalazi se i mala terasa koja može biti Vaša savršena opcija za opuštanje na svežem vazduhu tokom boravka u ovom smeštaju u Novom Sadu.

Spavaća soba apartmana za iznajmljivanje Elegant, koji Vam nudi Stan na Dan Novi Sad, sva u belim i svetlo plavim nijansama deluje harmonično i relaksirajuće, a komforan bračni krevet doprineće Vašem mirnom i čvrstom snu. Izgled spavaće sobe ovog prenoćišta u centru grada potpuno opravdava i sam naziv ovog Stan na dan apartmana – Elegant.

Kupatilo sa tuš kabinom ovog privatnog smeštaja modernog je dizajna koji se ogleda u kontrastu crne i bele boje.

Otkrijte zašto je baš Elegent jedan od najboljih privatnih stanova za izdavanje u našem gradu.

Naša Stan na dan Novi Sad agencija uvek Vam je dostupna - telefonom ili mail-om:

Srdačno Vas pozdravljamo,
Astoria apartmani

Ostali apartmani

[layerslider id="1"]