fbpx

APARTMAN DALI

Location: Centar, Novi Sad

Adresa: Bul. Oslobodjenja 2

Kvadratura: 60m2

Broj soba: 3

DALI

 

Apartman za izdavanje u Novom Sadu Dali prostrani je smeštaj u veoma prometnom delu Novog Sada, u blizini autobuske i železničke stanice, kao i u blizini Novosadskog sajma, a na samo kilometar udaljenosti od Kliničkog centra Vojvodine i nekoliko poznatih klinika za veštačku oplodnju. Deo grada u kome se nalazi ovaj smeštaj Novosađani popularno nazivaju „kod Ž stanice“, a od nekadašnjeg dela u kome je stanovao radnički stalež, danas se nalazi urbani deo grada koji obiluje banka, velikim prodavnicama i restoranima.

Još jedna od velikih prednosti stana za iznajmljivanje Dali jeste i to što Vam Astoria apartmani agencija na toj lokaciji garantuje i obezbeđen parking, tako da Vaš automobil ostaje na sigurnom tokom Vašeg boravka u ovom stanu za koji verujemo da je mešavina luksuza i pristupačne cene, a na samo desetak minuta hoda od strogog centra Novog Sada.

Taj jeftin smeštaj za iznajmljivanje, koji Vam nudi naša Agencija Stan na Dan Novi Sad, ima dve spavaće sobe od kojih je jedna veća sa bračnim krevetom i ormanom, a druga manja sa jednim single krevetom. Ovi detalji garantuju smeštaj većeg broja gostiju, ali jesu i sigurnost da u ovom prenoćištu za iznajmljivanje može biti smeštana čitava jedna velika porodica sa decom.

Simpatična i u beloj boji, kuhinja je kompletno opremljena svim onim što bi Vam moglo zatrebati za spremanje svojim obroka. Prilikom boravka u apartmanu za iznajmljivanje Dali uverićete se da je on kreiran baš za potrebe svih onih koji u njemu planiraju da borave i duže od jedne od noći. Sve to ukazuje da je stan na dan Dali idealan za iznajmljivanje ukoliko tražite odmor ili ste u Novom Sadu zbog posla koji zahteva višednevno zadržavanje u potpunom komforu.

U ovom jeftinom stanu za izdavanje u Novom Sad nalazi se i predivno opremljeno i dizajnirano kupatilo sa tuš kabinom. Uverite se u sve prednosti i pogodnosti ovog sjajnog smeštaja.

Apartman Dali

wifi
cook
laundry
Besplatan WiFi
Sve za kuvanje
Veš mašina
parked-car
bed
crib
Obezbeđen parking
Posteljina
Krevetac za decu
air-conditioner
towel
pets
Klima uređaj
Peškiri
Pet friendly

Kontaktirajte nas

Invalid Email

Pratite nas

Novi Sad
30°
clear sky
humidity: 29%
wind: 1m/s S
H 35 • L 32
31°
Wed
32°
Thu
21°
Fri
26°
Sat