fbpx

Stan na dan - TOP 5 pitanja!

Saznajte odgovore na pet najčešćih nedoumica kada je u pitanju kratkoročno iznajmljivanje apartmana - stan na dan. Kako može da se rezerviše, šta se dešava u slučaju otkazivanja, ko predaje ključeve, šta sve obuhvata cena i slično.

Stan na dan je sve popularniji izbor boravka u nekom gradu. Iznajmljivanje apartmana u Novom Sadu, Beogradu, Nišu - daje veliku slobodu i odličan je izbor za ljude koji vole odmore po principu produženog vikenda, posećuju koncerte ili festivale, idu na venčanje ili krštenje, moraju na lečenje u drugi grad i sl.

Odgovore na TOP 5 pitanja korisnika koji postavljaju prilikom iznajmljivanje apartmana - stan na dan, saznajemo od vlasnika agencije Astoria suites iz Novog Sada:

Kako da rezervišem apartman koji sam odabrao?
Apartman ili prenoćište u Novom Sadu možete rezervisati putem telefona (pozivom ili porukom) ili možete poslati mail. Pri tome ćete dobiti i dodatna objašnjenja koja se tiču avansa. Možete platiti karticom, gotovinom, kao i čekovima.

 

Šta se dešava prilikom otkazivanja rezervacije?
U slučaju otkazivanja rezervacije, naša Stan na Dan Novi Sad agencija ne vraća avans. Ipak, i tu postoji jedan izuzetak: ako je predviđeno vreme boravka u apartmanu bilo deset ili više dana, deo novca biće Vam vraćen ako do otkazivanja rezervacije dođe u prvih nekoliko dana rezervisanog perioda. U slučaju da do otkaza dođe nakon toga avans se ne vraća.
stan na dan

Ko će mi dati ključ?
Kada je rezervacija potvrđena, od nas ćete dobiti sve informacije u vezi sa adresom apartmana za izdavanje i kontakt informacije o osobi koja će Vas sačekati na adresi i tom prilikom Vam predati ključ. Kada napuštate Vaš smeštaj uobičajeno je da Vas ista osoba i isprati iz stana.

Šta sve cena boravka obuhvata?
U apartmanima naše Stan na Dan agencije uvek će Vas čekati čist prostor, čista posteljina i peškiri, a sve to je, pored noćenja, sastavni deo cene boravka u smeštajima za izdavanje u Novom Sadu. Po dogovoru, tu se može uvrstiti i doručak, ili bilo koja od dodatnih usluga koje Vam opciono nudimo (vožnja od/do aerodroma, rentiranje automobila, usluge dadilje i ostalo). Naravno, sav naš smeštaj opremljen je klima uređajima, lepim dizajnom, a tu su i wi-fi mreža, moderan nameštaj, televizori sa kablovskim antenama, kreveci za bebe, kao i čitav niz drugih pogodnosti koje Vaš boravak u našem gradu mogu da učine savršenim.

Može li da se priprema, kuva hrana u stanu?
Da, naravno. Kuhinje naših stanova za iznajmljivanje su u potpunosti opremljene za potrebe naših gostiju i priprema obroka je dopuštena. Apartmani u Novom Sadu dostupni za booking opremljeni su i svim potrebnim posuđem, kao i escajgom. U celosti se pridržavamo činjenice da je naš smeštaj u prednosti u odnosu na hotelski baš zbog mogućnosti spremanja hrane.
stan na dan


Napisano u saradnji sa Nekretnine.rs

Kontaktirajte nas

Invalid Email

Pratite nas

Novi Sad
11°
clear sky
humidity: 48%
wind: 6m/s SE
H 11 • L 11
14°
Wed
15°
Thu
17°
Fri
18°
Sat